Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reakcja otoczenia na United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Reakcja otoczenia na United?
U mnie w domu wszyscy interesują się piłką i oglądają mecze Smile pisząc wszyscy mam na mysli mnie tate i mame Smile

Mama z tatą interesują sie najbardziej niemiecką ligą. Mama kibicuje Werderowi Brema a tata Bayernowi Monachium ponieważ tam gra jego ulubienieć Miro Klose. Kibicują równiez dryżynie która w tym sezonie spadła do II ligi mianowicie FC Norymberga. Kibicują temu klubowi głównie z tego powodu że mamy tam rodzine i dwa razy biliśmy na ich meczu.

Jeśli chodzi o mnie to nie muszę tłumaczyć komu kibicuje. Wiadomo <ONE CLUB> <MAN UTD> <ONE LOVE> Big Grin

Mam to szęście że trzech moich przyjaciół również kibicuje Czerwonym Diabło, oczywiście wszystkie mecze oglądamy razem (no chyba ze nie da rady ale to sie rzadko zdarzało), tak samo było z finałem LM, tylko że wtedy ten mecz oglądali z nami jeszcze nasz inny kolega i jego dziewczyna (siostra mojego przyjaciela) którzy byli za Chelsea. Po finale byłem dumny jak paw poniewaz w klasie byłem jedyną osobą która kibicuje United (wszyscy mówili że nie lubia RED DEVILS ponieważ gra tam, tu cytuję : "ten pedał Ronaldo"
Oczywiscie zaraz po meczu dostałem kilka sms'ów z gratulacjami Big Grin

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
26-06-2008 14:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Reakcja otoczenia na United - Szeszu - 27-01-2008, 14:42
Re: Reakcja otoczenia na United? - Foster - 26-06-2008 14:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości