Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Manchester United 3-3 FC Basel (27.09.2011)
Czary Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,964
Reputacja: 0
Re: CL: Manchester United - FC Basel (27.09.2011; 20:45)
Przynajmniej swoją szansę dostanie Berbatov i kilku innych chłopaków, którzy w ostatnim czasie mogą narzekać na brak szans grania.

Lindegaard
Smalling/Valencia - Jones - Ferdinand - Fabio
Valencia/Park - Carrick - Giggs - Park
Berbatov - Welbeck

Jeśli Small już zdrowy to dawać go na tej prawej obronie, a Antka wreszcie na pomoc. Nasze podstawowe skrzydła mogą sobie trochę odpocząć, ewentualnie być straszakami na ławce. W środku obrony Rio z Philem, chyba że w pełni sił będzie Jonny, to wtedy on w miejsce Rio (boje się, że znów złapie jakąś kontuzje), na lewej czas na Da Silvę, nie ma co niepotrzebnie eksploatować Pata. W środku pomocy Carrick - jeśli będzie zdrów, a jeśli nie, to Fletcha - on potrzebuje występów, aby powrócić do optymalnej formy. Partnerem w środku Giggsy, który może spokojnie w trakcie spotkania zmieniać się pozycją z Parkiem. W ataku pewniakiem dla mnie jest Berbatov, a jego partnerem powinien być Welbeck - nie chcę w tym meczu Owena.

Liczę na jakieś spokojne 2/3-0. Aaa i teraz sobie przypomniałem, że w zespole rywali gra niejaki Xherdan Shaqiri - chłopak o ogromnym talencie i potencjale, jestem ciekaw co pokaże w Teatrze Marzeń.

"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
25-09-2011 17:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Manchester United - FC Basel (27.09.2011; 20:45) - Czary - 25-09-2011 17:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości