kojot
Senior Member

Liczba postów: 674
Reputacja: 3
|
Re: PL: Manchester United - Liverpool FC (15.10.11)
Brejk wybawiciel. DZIĘKUJEMY!
Co do meczu, to obejrzę tylko 2 połowę, bo sam gram mecz i sięnie wyrobię :cry: . Ale sprawa już jest u rava, który mam nadzieję zaakceptuje moją ofertę, by mnie informować smsami!
Konkretniej o meczu. Mega widowisko, trzeba zagrać agresywnie z zębem. Zastanawia mnie jak będzie wyglądała obrona. Piłkarze wracają do zdrowia, Vida i Rafael prawdopodobnie będą gotowi, o tyle nie zdziwi mnie jeśli Vidić wybiegnie w pierwszej jedenastce, to nie sądzę, że Rafał zabierze miejsce Jonesowi na prawej flance i moim zdaniem będzie to wyglądać tak :
Jones - Evans(Ze Smallingiem jest ok? Bo jak tak to on) - Vidić - Evra
Co do pomocy to sądzę, że zagramy tak jak w poprzednich meczach czterema zawodnikami. Na flankach Young i Nani. Środek myślę, że bez większych zmian, a na pewno zostanie Anderson, nie wierzę, że Fergie go ściągnie nawet jak nie zachwycał i obok niego Fletcher/Carrick, czyli :
Young - Ando - Fletch/Carrick - Nani
I w ataku z dwójką zawodników dla mnie oczywistością było by wystawienie Rooneya i Welbecka, ale nie zdziwię się jak zagra Javier, czy Bułgar.
Mam nadzieję, że nie będzie to taki zwariowany mecz jak z Chelsea, bo myślę, że zawodnicy LFC wykorzystali by takie sytuacje, jak miał np. ich były klubowy kolega :lol: .
I cannot put my finger on it now
The child is grown
The dream is gone
And I have become comfortably numb.
|
|
14-10-2011 17:13 |
|