Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Liverpool FC 1-1 Manchester United (15.10.2011)
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
Re: PL: Liverpool FC - Manchester United (15.10.11; 13:45)
Uczucie, które mi towarzyszy to rozczarowanie. Mam wrażenie, że ostatnie mecze na Anfield to w wykonaniu naszych piłkarzy takie zbyt małe zaangażowanie. Niby Derby, niby najważnejszy mecz dla kibiców, ale nie widać tego. Przecież Liverpool jest w przebudowie. Środek pola to praktycznie sami nowi piłkarze, atak tak samo i jakby nie było brak Liverpoolu w pucharach. Tak jakby to wszystko sprawiało, że piłkarze nie czują obowiązku dawać z siebie wszystkiego. Jones taki mało ciągnący do przodu, Smalling pierwsze piłki kompletnie zepsute. Ogólnie mecz był do wygrania, bo gdyby nie ten wolny, który był mocno naciągany to nie wiadomo czy bramka dla rywali by padła. A bramka dla nas to jakby nie było kolejny gol głową, kolejny po stałym fragmencie.

Suma sumarum gol dla nas padł wypracowany w 100% przez drużynę, a gol dla Liverpoolu po wg mnie dość sporej kontrowersji. Evans też mnie nie pokoi. Już nie chodzi o zagranie ręką, ale głównie za to wybicie gdzie piłka trafiła do Suareza i tylko jego nieuwaga sprawiła, że był na spalonym nas kto wie czy nie uratowała.

Sędzia też średnio prowadził ten mecz.
15-10-2011 14:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Liverpool FC - Manchester United (15.10.11; 13:45) - Hubson - 15-10-2011 14:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości