Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Liverpool FC 1-1 Manchester United (15.10.2011)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: PL: Liverpool FC - Manchester United (15.10.11; 13:45)
Breakthru napisał(a):I odwalcie się od Giggsa, nie widział gdzie leci piłka , bramkarz powinien.
To po co się Giggs odwracał, to raz. Dwa, David tej piłki nie widział i nie powinien widzieć, ponieważ ona nie miała prawa przejść przez mur.

Co natomiast do muru, nie był on może ustawiony perfekcyjnie, choć tutaj akurat można dyskutować, bo jakby nie patrzeć to jak bramkarz ustawia mur jest jego indywidualną sprawą i każdy ma tam jakieś swoje metody. Faktem, jest jednak, że mur ten był ustawiony tak by nie przepuścić takiego strzału, stało się jednak inaczej. Stało się inaczej, bo niestety Giggs nie zrobił tego czego się od niego oczekiwało, owszem zdarza się, jednak od tak doświadczonego zawodnika musi wymagać tej odrobiny dyscypliny w takiej sytuacji. Jeśli zaś chodzi o samą reakcję Davida to myślę, że niewiele więcej mógł zrobić. Strzał był mocny, ale odległość mała. Ciężko jest zareagować gdy piłka wyskakuje znikąd, tym bardziej, że nie ma się kompletnie pojęcia w którym kierunku może ona polecieć. Dla mnie w tej sytuacji De Gea błędu nie popełnił. Popełnił natomiast kilka innych błędów i musi popracować nad walką w polu karnych przy rożnych bo wczoraj ewidentnie sobie tutaj nie radził. Jednak tak jak mówiłem już wczoraj, jest to materiał na bramkarza światowej klasy i jestem pewny, że pod opieką Fergusona będzie takim bramkarzem.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
16-10-2011 10:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Liverpool FC - Manchester United (15.10.11; 13:45) - Foster - 16-10-2011 10:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości