Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Otelul Galati 0-2 Manchester United (18.10.2011; 20:45)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: CL: Otelul Galati - Manchester United (18.10.2011; 20:45)
W pierwszej kolejności słówko na temat sędziego. Kpina - tyle mam do powiedzenia. Jeden obrońca za zagranie ręką, które przerwało bramkową akcję dostaje żółtko zamiast czerwonej, drugi obrońca za niebezpieczny wślizg od tyłu nie dostaje nawet żółtej kartki, a Vidić za zwykły faul dostaje czerwoną kartkę, jaja jak berety. Owszem Nemanja miał nogę wysoko, ale na litość za takie coś nie daje się czerwonej kartki.

Jeśli chodzi o grę naszych to była to dzisiaj istna katorga. Napastnicy jacyś chaotyczni, skrzydłowi całkowicie bezproduktywni, jedynie środek i obrona grała to co powinna. Ciężko się oglądało to spotkanie, na szczęście jest już po meczu i mamy to czego oczekiwaliśmy - 3 punkty.

Lindegaard - trochę niepewnie nogami co było dla mnie zaskoczeniem. Poza tym bez zarzutów

Fabio - w porządku. Jak Evra jest ze stali tak on jest chyba ze szkła
Smalling - niemalże bezbłędne spotkanie. To jest jego pozycja i to było dzisiaj widać.
Vidić - daleki od idealnej formy. Trochę błędów popełnił - nie chce go widzieć w meczu z City w pierwszym składzie
Evra - ofensywnie i pewnie w defensywie.

Valencia - bezproduktywny
Anderson - fajne zagrania przeplatał słabymi - czyli Anderson. Ożywił się w końcówce spotkania.
Carrick - najlepszy na boisku. Rozegrał naprawdę dobre spotkanie. Bardzo fajnie rozgrywał, dobrze w defensywie. Jego blok przy strzale z 67 min :shock:
Nani - słabo. Ożywił się pod koniec spotkania. Wcześniej jak już mu się udało coś kiwnąć co należało do rzadkości to fatalnie dogrywał.

Rooney - irytujący, ale wykorzystał dwie jedenastki i za to mu chwała.
Chicharito - nie miał okazji się wykazać, a do gry kombinacyjnej to on się nie za bardzo nadaje.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
18-10-2011 21:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Otelul Galati - Manchester United (18.10.2011; 20:45) - Foster - 18-10-2011 21:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości