michal85
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
|
Re: PL: Chelsea FC 3-3 Manchester United (5.02.2012)
Na taki występ Rooney'a czekałem od dawna. Niejeden raz go krytykowałem w tym sezonie, niejeden raz zarzucałem mu, że nie potrafi poderwać drużyny do walki, ale wczoraj w końcu widzieliśmy w nim lidera (jak słusznie zauważył sebos). Nie zagotował się, robił po prostu swoje i chwała mu za to. Duży plus za wczorajszy występ dla Rafaela i Carricka. Z drugiej strony oberwać się powinno Evrze oraz stoperom. Nie podobał mi się również Giggs. Chwała za piękne dośrodkowanie, ale powtórzę to po raz kolejny - nie lubię środkowego pomocnika, który raz po raz próbuje hollywodzkich piłek. Drużyna nie może złapać wtedy odpowiedniego rytmu.
Wynik ok, każdy by go przyjął z pocałowaniem ręki kiedy na tablicy wyników było 0:3, ale powinniśmy to wygrać. tyle tylko, że kolejny raz w tym sezonie puściliśmy głupawe, dziwaczne bramki. Ile razy jeszcze o tym napiszę w tym sezonie ? Za każdym razem gdy to piszę to liczę, że wyciągniemy wnioski, że w końcu się ogarniemy w tyłach...
Ignorowani:
Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
|
|
06-02-2012 12:03 |
|