Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-1 Liverpool FC (11.02.2012)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: PL: Manchester United - Liverpool FC (11.02.2012; 13.45)
Dobry mecz w naszym wykonaniu, szkoda tylko tej niepotrzebnej nerwówki w końcówce spotkania. Na szczęście w odpowiednim momencie zachowaliśmy spokój i dowieźliśmy zasłużone zwycięstwo do końca. Niemal przez całe spotkanie Pool nie był w stanie nam zagrozić. Cieszy zwycięstwo, jesteśmy liderami, przynajmniej na jakiś czas.

Strasznie rozczarował, a zarazem zdenerwował mnie Ferguson w końcówce spotkania swoim brakiem reakcji na wydarzenia na boisku. Zero reakcji, na szczęście zawodnicy sami dobrze zareagowali, co nie zmienia faktu, że SAF po raz kolejny spał.

De Gea - w porządku. Przy bramce bez szans

Rafael - bez większych błędów, fajnie chłopak pogrywa
Evans - moim zdaniem zawinił przy bramce, poza tym bez zarzutu
Rio - za bramkę go nie winię, nie mógł nic zrobić. Kapitalna interwencja w I połowie
Evra - w pierwszej połowie bardzo słabo, w drugiej się ogarnął i było lepiej

Valencia - naprawdę dobry mecz. Świetna asysta. Ciężko pracował przez całe spotkanie
Carrick - najsłabszy jego mecz od jakiegoś czasu. Nie było źle, ale rewelacji też nie
Scholes - nieźle. Kilka bardzo fajnych piłek, 2-3 głupie straty.
Giggs - po raz kolejny nie podoba mi się jego gra. Dużo strat i głupich zagrań

Rooney - dwie bardzo ważne bramki. Jednak powinien dostać burę za całkowite odpuszczenie po nieco złym podaniu Welbecka
Welbeck - bardzo walecznie, szarpał przez całe spotkania, powinien był coś dziś strzelić

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
11-02-2012 16:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Liverpool FC (11.02.2012; 13.45) - Foster - 11-02-2012 16:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości