Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
allfanmu Offline
Obserwator

Liczba postów: 908
Reputacja: 31
RE: PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
Było znacznie trudniej niż u siebie z FA Cup. Jestem raczej zadowolony z dyspozycji, bo zaliczyliśmy 2 razy słupki i raz poprzeczkę. Fantastyczny mecz De Gei. Zatrzymał świetnie strzały Rissego i Ruiza. Podobał mi się także Evans. Owszem, na początku było sporo niepewnych interwencji, ale z czasem było coraz lepiej a przecież to był jego pierwszy mecz po dłuższej przerwie i w kolejnych spotkaniach może być jeszcze lepiej. Zastanawia mnie także brak Lindegaarda na ławce a obecność Amosa. Chętnie zobaczyłbym młodego Anglika w kilku spotkaniach. W pomocy było w porządku poza Valencią (chociaż i tak zauważyłem drobny progres). Nani próbował, starał się, ale nadal daleko mu do chociaż wystarczającej formy. Skrzydłowi muszą jednak poprawić wyraźnie swoją grę. O Roo wspomnę tylko tyle, że jest u niego bardzo dobrze z formą i w tej chwili jest to nasza najjaśniejsza postać.

Takimi meczami wygrywa się mistrzostwo a wczoraj wieczorem wpadłem na genialny plan. O które mistrzostwo Anglii walczymy i który numer ma człowiek, który swoimi już ponad 20 bramkami zdobył nasze serca? Za rok podbijmy mu numer a kolejne mistrzostwo mamy w garści. Big Grin
03-02-2013 11:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013) - allfanmu - 03-02-2013 11:12

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości