Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013)
Silvan napisał(a):Tutaj całkowicie się z Tobą nie zgodzę. Ferguson przy stanie 0:0 miałby ustawiać drużynę bardziej defensywnie? Zresztą po co, skoro obrona w tym meczu wyglądała dość solidnie? Fulham zwyczajnie opadło z sił, bo gra non stop pressingiem kosztuje wiele zdrowia. Właśnie druga połowa powinna umożliwić Naniemu, czy Valencii skuteczniejszą walkę na skrzydłach, ale obaj zawodzili i stąd nieporadność trwająca aż do błędu Sanderosa.

A to mało razy SAF decydował się w trudnych meczach wyjazdowych, nieco cofnąć i szukać okazji w grze z kontry? Przecież Fulham miało sporo swoich okazji w pierwszej połowie. Trochę mi rwało wtedy, ale choćby słupek Ruiza, czy strzał Risse. W drugiej praktycznie nie zagrozili ani razu. Dla mnie zupełnie naturalne zachowanie dla SAFa.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
03-02-2013 18:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Fulham 0-1 Manchester United (2.02.2013) - RedLucas - 03-02-2013 18:07

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości