Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mecze towarzyskie (2008/2009)
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
Reputacja: 0
Re: Przygotowania do nowego sezonu
Oskar napisał(a):Co do pomocy to tym defensywnym pomocnikiem będzie właśnie Fletcher, tak myślę.
I zagramy z pustą prawą pomocą? :o

Nudny mecz. Może z 3, 4 ciekawe akcje. Raz Tevez mi zaimponował, gdy stracił piłkę, wrócił się przez pół boiska, odebrał i biegł w stronę bramki. Szkoda, że za mocno podał, bo Rooney nie potrafił jej opanować. Ten mecz potwierdził mnie w przekonaniu, że wbrew większości opinii Rooney nie jest w jakiejś szczególnej dyspozycji. Jasne, że to dopiero drugi mecz, ale niektórzy już pisali, że Rooney wraca do wielkiej formy. Ambitnie Eagles. Przyzwoicie Fletcher. Kolejna sytuacja, która mi się spodobała to indywidualna akcja Campbella. Nie sądziłem, że ten młodziak jest tak dobry. Robił co chciał z obrońcami. Kolejny, wielki plus dla niego. Gdyby ktoś mnie zapytał, kto według mnie jest najbardziej zaangażowanym w grę piłkarzem, odpowiedziałbym Nemanja Vidić. Co ten chłopak nie zrobi to głowa mała. Nie dość, że go faulowali, jakoś musnął piłkę, leżał na ziemi i się zaczął czołgać do tej piłki, żeby ją wybić. Unbelievable. Czym częściej w bramce stoi Kuszczak, tym bardziej martwię się o naszą defensywę.
19-07-2008 16:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Przygotowania do nowego sezonu - Lucas - 19-07-2008 16:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości