Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje
KARTONick Offline
MONARCHA

Liczba postów: 484
Reputacja: 12
RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje
sebos_krk napisał(a):Taka o to hybryda:
Dobra, znana z redloga publicystyka,
Portal informacyjny, który prócz pierwszego zespołu będzie również dostarczał aktualne newsy o drużynach młodzieżowych czym już się wyróżnimy na tle innych,
Mocno promowane forum
Rozbudowana strona na facebooku

Do tego dodałbym Twittera, na którym siedzi - w moim mniemaniu - więcej kibiców niż na facebookach. Nie mówię tu o "kibicach" typu "8-letni Karol, kibic Realu od 5 lat", ale o ogarniętych ludziach. Jakieś dwa miesiące temu nawet oficjalna strona manutd.com założyła Twittera. Ja sam śledzę prawie 1150 osób(choć muszę zrobić selekcję w najbliższym czasie), z czego połowa jest związana z United. I można znaleźć wiele osobistości: RvP, który przedwczoraj powrócił na Twittera, Carrick, Rooney... Jest ich kilku. W dodatku prezenterzy MUTV, znani kibice jak O'Sullivan.

I mam jeszcze jeden pomysł. Gadżety. Podobnie kiedyś zrobiła strona polskiego FC Borussii Dortmund(wiem, bo sam zamówiłem Big Grin ). Mogę załatwić ze dwa projekty - potem wystarczy je zrobić(wszystkim mogę zająć się ja). Gdzieś w dwóch miejscach dokleimy reklamę w postaci linku do RC i diably.com(o ile współpraca wypali?) i możemy sprzedawać jako cegiełki. Znaczy się tak... Przypuśćmy, że koszt 10 vlepek wyniesie 2 zł. Posprzedaję te 10 za 2,30 zł. i te 30 groszy przeznaczamy na RC(chodzi mi o sponsoring jakiegoś turnieju w Haxa na przykład). Z takiego czegoś powinno się uzbierać trochę. Te vlepki można zareklamować na fejsach, twitterach, Redlogu, diably.com(o ile współpraca wypali), szczerze to i na forum MUSC przecież można napisać. Wink

@EDIT:
Co do Redloga jeszcze - kiedyś były na stronie relacje z każdego meczu. Był taki czat, tam był komentator, każdy kibic w trakcie meczu mógł wymienić spostrzeżenia. Może takie coś przywrócić? Najgorszym zadaniem byłoby oczywiście znalezienie chętnego, ale przecież nie musi tego robić jedna osoba - można i we dwójkę komentować!

Because… this is my legacy, legacy, heir...
This is my legacy, legacy, heir...
There’s no guarantee, it’s not up to me you can only see,
This is my legacy, legacyyy!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-2013 14:06 przez KARTONick.)
29-08-2013 14:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Problemy z zalogowaniem - radzio - 10-02-2008, 23:13
Re: Ogłoszenia parafialne - ARTi - 04-10-2008, 15:38
Re: Ogłoszenia parafialne - Carlito - 04-10-2008, 15:43
Re: Ogłoszenia parafialne - ARTi - 04-10-2008, 15:49
Re: Ogłoszenia parafialne - Jaroldz - 04-10-2008, 20:52
Re: Ogłoszenia parafialne - Tomassen - 04-10-2008, 21:11
Re: Mapa fanów - FA.gas - 04-10-2008, 21:42
RE: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - KARTONick - 29-08-2013 14:03