Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mecze towarzyskie (2008/2009)
sebos_krk Offline
Szeryf

Liczba postów: 3,982
Reputacja: 42
Re: Przygotowania do nowego sezonu
Na pewno najlepsze z dotychczasowych spotkań United przed tym sezonem.
Manchster United- Portsmouth 2:1 na zakończenie gier w Afryce. Bramki zdobyli Eagles, Tevez oraz Defoe dla zdobywców FA Cup.

Jak oceniam naszych grajków.
Kuszczak- bezbłędny dzisiaj w swoich interwencjach. Takiego Tomka chcę widzieć zawsze.
Neville- Gary "podaj do najbliższego rywala" jeszcze musi dochodzić do formy, bo niewiele z niego pożytku.
Vidic- świetnie wyłączył z gry Croucha.
Evans- to jest przyszłość United. Już teraz w większości Europejskich drużyn miałby pewne miejsce w składzie. Kolejny bardzo dobry występ.
Silvetre- tak ofensywnej gry Mickaela dawno nie widziałem. Właściwie dzisiaj robił za skrzydłowego.
Gibson- zawiodłem się na nim. Ostatnimi swoimi występami pokazuje, że nie ma szans na grę w meczach ligowych.
Scholes- Paul dzisiaj mniej widoczny, skupiony na spokojnym kontrolowaniu gry, ale jak już dostał piłkę przed polem karnym to rywale mieli powody do zmartwień, bo dwa razy ładnie uderzał.
Carrick- nic ponad normę.
Eagles- jest to piłkarz bez dwóch zdań zasługujący, aby dostawać szansę w meczach o stawkę jako zmiennik. Dzisiaj bramka, a gdyby wykorzystał doskonałą okazję z pierwszej połowy, dorobek byłby okazalszy.
Tevez- ostatnia akcja na afrykańskim tournee zakończona ładną bramką. Bez wątpienia jeden z najlepszych piłkarzy, jak nie najlepszy w dotychczasowych spotkaniach przygotowawczych.
Campbell- wywalczył karnego, miał okazję do zdobycia bramki. Znów średnio zagrał.
Giggs- trudno oceniać dziś.
O'shea- jak wyżej.
Cathcart- dał się minąć przy bramce.
Amos- bez szans przy bramce, ale na pewno zadowolony, że zagrał.
Cleverley- widać pewność siebie po wczorajszej bramce. Już nie był schowany z tyłu za kolegami.
Possebon- dzisiaj zbyt krótko, aby cos więcej pokazał.

Fan United od 1992 roku
27-07-2008 21:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Przygotowania do nowego sezonu - sebos_krk - 27-07-2008 21:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości