Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mecze towarzyskie (2008/2009)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Przygotowania do nowego sezonu
United w tym meczu miało przewagę. Mecz mógł zostać rostrzygnięty juz w I połowie jednak Eagles i Campbell nie potrafili wykorzystać dogodnych sytuacji.
Jak co mecz pozwolę sobie ocenić poszczególnych graczy:

Kuszczak - dziś było dobrze (dlaczego nie bronił Foster?)
Neville - widać że jeszcze nie jest w najlepszej formie
Vidic - mimo że był to jego drugi mecz w ciągu dwóch dni zagrał bardzo dobrze
Evans - bardzo dobry mecz w jego wykonaniu, dobrze czyścił przed polem karnym, z tego co zauważyłem to wczoraj nie przegrał chyba ani jednego pojedynku w powietrzu
Silvestre - po raz pierwszy widziałem go tak ofensywnie grającego, trzeba powiedzieć, że radził sobie nawet dobrze, lecz błędów w obronie oczywiście się nie ustrzegł Wink
Gibson - szkoda że nie mógł zagrać na nominalnej pozycji... wczoraj słabiutko
Carrick - nie pokazuje wszystkiego co potrafi
Scholes - jak zawsze spokojny występ w meczu towarzyskim, dwa razy ładnie uderzył, widać że jeszcze się troszkę oszczędza
Eagles - nie podoba mi sie jak gra, dużo strat, troszkę chaotycznie. Ładna bramka, to prawda, ale słabej gry w pierwszej połowie nie może zatrzeć jeden celny strzał.
Tevez - znów bardzo dobrze, widać jak bardzo Carlos chce już grać, ładna brameczka na zakończenie tournee
Campbell - no cóż... powiedzmy sobie szczerze chłopak jeszcze nie jet gotowy na grę w United (niestety), już nie będę na siłę szukał plusów w jego grze, tak jak to robiłem ostatnio. Zmaścił wczoraj sytuacje sam na sam, w II połowie też miał dogodną sytuacje lecz bramki nie strzelił. Jedno mogę powiedź, jest piekielnie szybki. Wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem dla niego będzie kolejne roczne wypożyczenie do Hull City

Cathcart - nie popisał się przy straconej bramce
Giggs - wszedł coś tam zrobił Wink
O'Shea - wczoraj zagrał w pomocy, z dwie czy trzy ładne akcje
Possebon - niczym się nie wyróżnił, grał zbyt krótko
Amos - bez szans przy straconej bramce, kolejny występ w pierwszej drużynie United zaliczony
Cleverley - nie miał zbyt dużo czasu by coś nam zaprezentować

Teraz nasze Diabełki czeka mecz z Espanyolem (pożegnalny mecz Ole) i Juventus, liczę na dobry (niestety nie będę mógł ich obejrzeć LIVE ponieważ jadę na wakacje)

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
28-07-2008 09:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Przygotowania do nowego sezonu - Foster - 28-07-2008 09:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości