Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mecze towarzyskie (2008/2009)
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Przygotowania do nowego sezonu
Mało ostatnio czasu na dzielenie się wrażeniami z meczów, ale tym razem znalazło się kilka minutek wolnych, więc nie omieszkam dodać coś od siebie Wink

Zagraliśmy co najmniej dobre zawody. Widząc wyjściowy oczekiwałem czegoś gorszego, a tymczasem wyglądało to obiecująco. Powinniśmy wygrać zresztą wyżej niż różnicą jednej bramki.

Kuszczak - poprawnie, ale ja wciąż bardziej liczę na Fostera

Neville - dobry mecz. Bez fajerwerków, ale na tle drużyny z PL wypadł solidnie
Vidic - dobry, ale gorszy niż...
Evans - powtarzałem, że oddanie Pique do Barcy nas nie zaboli. Nie myliłem się. Jonny jest po prostu lepszy i ma wszelkie predyspozycje ku temu, aby w przeciągu kilku lat stać się gwiazdą całej ligi. Mam nadzieję, że w naszych barwach
Silvestre - tylko potwierdził, że warto mieć go w drużynie. Mam nadzieję, że w końcu opuści go pech i zagra sezon bez kontuzji bo w pełni zdrowia będzie wartościowym zastępcą Pata

Gibson - poprawnie zagrał na nie swojej pozycji. Jak dla mnie nie gorzej niż Fletch
Carrick - ok, ale był w cieniu...
Scholes - praktycznie każda akcja przez niego przechodziła. Nie wiem jak mecz oglądał sebos, ale Paul był wszędzie. Chyba najlepszy gracz w naszych szeregach - po prostu maestro! (ile on w ogóle strat zaliczył? Jedną ?)
Eagles - za dużo strat. Plus za ładną bramkę

Tevez - niech takie akcje pokazuje częściej Tongue
Campbell - wywalczył karnego, kilka razy pokazał się z dobrej strony.

Rezerwowi nie zrobili niczego ciekawego, więc ich pominę Wink

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
28-07-2008 12:09
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Przygotowania do nowego sezonu - michal85 - 28-07-2008 12:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości