Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Tottenham Hotspur 2-2 Manchester United (1.12.2013)
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
RE: PL: Tottenham Hotspur 2:2 Manchester United (1.12.2013, 13:00)
Welbeck miał momenty, kiedy był zupełnie niewidoczny, ale jak dostał piłkę to fajnie sobie radził - gra na jeden kontakt, dobrze operował tyłem do bramki. Ogólnie pozytywny występ jak na zawodnik, który dopiero co wrócił po kontuzji.

Mecz całkiem dobry w naszym wykonaniu. Cały czas miałem przeczucie, że stać nas na kolejna bramkę, ale niestety nie daliśmy radę. Całkiem neidawno mówiłem, że nie pamiętałem wybitnego spotkania jakiegoś naszego grajka i po pierwszej połowie myślałem, że w końcu będę mógł tak powiedzieć. Rooney był bowiem w pierwszych 45ciu minutach bezbłędny. Później moim zdaniem nieco zgasł, ale i tak był bezsprzecznie naszym najlepszym grajkiem.

Liczyłem natomiast na lepszy występ w środku pola. Wprawdzie Clev i Jones nie dali się zdominować trójce rywali, ale przede wszystkim Tom w kolejnym spotkaniu pokazał, że nie potrafi udzwignąć odpowiedzialności. Szkoda, że akurat teraz jest w słabszej dyspozycji, bo możliwe, że już niebawem nie będzie dostawać tyle szans na pokazanie swoich mozliwości.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
02-12-2013 10:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Tottenham Hotspur 2:2 Manchester United (1.12.2013, 13:00) - michal85 - 02-12-2013 10:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości