Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Tottenham Hotspur 2-2 Manchester United (1.12.2013)
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
RE: PL: Tottenham Hotspur 2-2 Manchester United (1.12.2013, 13:00)
Zacznę od pozytywów.
Ogólnie gra, fajne wychodzenie spod pressingu, inna sprawa, że Tottenham w najwyższej formie wczoraj w żadnym wypadku nie był, ale jednak mi się podobało. Ogólnie przewaga w posiadaniu piłki, inteligentne granie nią, rozprowadzanie, wg mnie można to nazwać jakimś tam wpływem Moyesa na ten zespół. Fajnie, że udało nam się 2 razy odrobić straty no i znów Jones się wyróżniał no i oczywiście Rooney. Naprawdę mu się wczoraj chciało. Trochę mniejszy plus dla Valencii, fajnie zapieprzał, szeroko ustawiony, chociaż brakowało obiegu za plecami obrońcy, ale fizycznie Antek czuje się dobrze i naprawdę pewnie. Dryblingi całkiem całkiem, tylko szkoda, że wrzutki nie bywały lepsze.

Co do minuów... Welbeck, przesadnie go krytykować nie chcę ale gość jest naszym wychowankiem, kontuzja i brak czucia piłki to jedno, druga sprawa, że on przez całą pierwszą połowę był przy piłce 3 razy? 4? Nie ma Robina, dostaje szanse a gościa nie widać... Wg mnie to powinien chociaż zapieprzać a była taka sytuacja gdy zagrał na klepkę z Valencią z prawej strony i nawet mu się jednego prostego sprintu zrobić nie chciało. Po wywalczonym karnym coś się ruszyło, ale dla mnie to był 1 zawodnik do zmiany. Evra... Zastanawiają się niektórzy nad emeryturą Ferdinanda... Myślę, że Francuz powoli też sam powinien zacząć o tym myśleć...
No i stracone bramki... W sumie głupie, bo o ile strzał Sandro taki z dupy trochę i nie dało się nic przy tym zrobić bo ten wolny i piłka pod murem to trochę lipny sposób na utratę bramki i jest duży niedosyt...

Co do zmian... Wydaje się, że trochę za późno wszedł Nani, zmiana Kagawy... W sumie Japończyk nie zagrał wybitnego meczu, pokazywał się do gry i sporo biegał, ale jednak mało z tego wynikało, ale jak Welbecka nie było, a Rooney sam przerzucał piłkę do Valencii no to może w tym tkwił problem. Niedosyt jest bo Tottenham był jak najbardziej do ogrania nawet przy tym co wczoraj zaprezentowaliśmy.
02-12-2013 17:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Tottenham Hotspur 2-2 Manchester United (1.12.2013, 13:00) - Hubson - 02-12-2013 17:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości