Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Manchester United 1-0 Szachtar Donieck (10.12.13)
allfanmu Offline
Obserwator

Liczba postów: 908
Reputacja: 31
RE: CL: Manchester United 1-0 Szachtar Donieck (11.12.13)
Nasza gra w LM może się podobać. 14 punktów. 4 wygrane, 2 remisy. Bilans bramkowy przyzwoity, pewny awans. Moyes hakuje system. Tam gdzie teoretycznie powinien mieć trudniej, ma łatwiej i idzie mu znacznie lepiej niż w lidze. Co mnie martwi, to że z LM żegnamy się na kilka miesięcy.

Teraz tak. Mecz. Początek dobry, środek niezły, momentami byliśmy objeżdżani przez Ukraińców Brazylijczyków. Natomiast końcówka, po strzelonej bramce nie było paniki. Obrona całkiem nieźle, blokowane strzały były, wślizgi były, interwencje były. Generalnie momenty były.

Trend do wystawiania Antonio V. na prawej obronie zaczyna być chorobliwy. Tego jeszcze nie widziałem, żeby przesuwać Rafaela na lewą obronę po to, żeby wpuścić Valencię na prawą obronę.

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Po zmianie Younga na van Persiego Kagawa miał grać gdzie? Na lewym skrzydle? Nie widziałem go tam ani razu. I nie wiem czy on podświadomie ucieka wręcz z tej lewej strony czy jednak Moyes się zlitował i pozwolił mu w zasadzie biegać w środku.

Wrzuciłem ciekawy tekst o Youngu w innym temacie, ale pomijając kwestię tego, że zmarnował dwie setki, nie dośrodkował celnie, to widzę progres u niego. Hmm. W sumie bardziej kaleczyć się nie dało, więc to może tylko euforia po wygranym meczu.
11-12-2013 21:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: CL: Manchester United 1-0 Szachtar Donieck (11.12.13) - allfanmu - 11-12-2013 21:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości