maju
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
|
Re: PL: Liverpool - Manchester United (13.09.2008; 13.45)
Ludzie, będzie dobrze! Szpital na Ot to żadna nowina. Alex pracuje w jednym miejscu 22 lata. Prześcigają go tylko Roux z Auxerre i Brychczy z Legii. To jest doświadczony facet, widzi na codzień na traningach naszych podopiecznych i wie, że na środku pomocy muszą zagrać Scholes i O'Shea (nie sądziłem, że to kiedyś powiem). Przecież z Fletchera o niebo lepszy skrzydłowy, niż pomocnik od czyszczenia pola, Scholes - ostatnio bez formy, więc biorąc pod uwagę fakt, że jest ofensywnym graczem, głupotą byłoby go obaczrać zadaniami defensywnymi. A widzieliśmy, że jak na boisku pojawaił się O'Shea z Zenitem mieliśmy mnej strat w środku pola. Na prawej widziałbym Fletchera, a na lewej Parka. Nani przeplata mecze dobre ze słabymi. Rzadko zdażają mu się występy na poziomie Ronaldo. Atak? Oczywiście Tevez - Berbatov. Obrona jakoś się trzyma. Oczywiście Neville nie zagra całego meczu, ale jest jako tako radzący sobie w United Da Silva. Myślę, że jakoś nam pójdzie.
PS. Jestem pewny na 100%, bo ostatnimi czasy w moje urodziny, United robiło mi piękne prezenty ;]
tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
|
|
03-09-2008 15:36 |
|