Ruuuuuuuuuud
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
|
RE: PL: Manchester United - Tottenham Hotspur (1.01.2014; 18:30)
Prawde mówiąc to jesteśmy w takiej sytuacji, że z kim byśmy nie grali to i tak będzie się mówiło, że wygrać musimy. Gramy u siebie, ze słabym Tottenhamem, więc trzy punkty są obowiązkiem.
Tylko jest ten jeden problem, jeśli nie wróci Rooney, a my dalej będziemy grać tak jak wczoraj to dostaniemy kolejne baty na OT. Moim zdaniem trzeba wystawić to co mamy najmocniejsze, najlepsze, to nie będzie mecz w którym możemy pozwolić sobie na oszczędzanie zawodników, rotację.
Rooney z Welbeckiem z przodu, na skrzydłach Valencia i Young (ja wolałbym Januzaja, ale Moyes pewnie wystawi Ashleya), w środku to właśnie nie wiem czy jest taki oczywisty wybór -> Clev gra cały czas, Carrick jest nieograny, przyznam się , że dla mnie pierwszym wyborem jest w tej chwili Fletcher i obok niego Clev jeśli nie będzie zmęczony natłokiem spotkań.
Na koniec jeszcze pytanie: Kiedy wraca Jones i Rafael? Smalling na prawej z Tottkami to będzie kolejna męczarnia, ale innego wyboru na tę chwilę nie mamy, Valencia od początku spotkania na pewno nie wyjdzie w defensywie.
"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
|
|
29-12-2013 12:41 |
|