Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 1-2 Tottenham Hotspur (1.01.2014)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Manchester United 1-2 Tottenham Hotspur (1.01.2014; 18:30)
(02-01-2014 13:19)Ruuuuuuuuuud napisał(a):  
RedLucas napisał(a):Tragiczne 70 minut gry

Tragiczne to było 90 minut z Norwich. Wczoraj nawet to fajnie wyglądało, całkiem mi się gra podobała, ale...Ale raz, że zapłaciliśmy za karygodne błędy w defensywie, dwa, że nic nie potrafiliśmy zdziałać konkretnego z przodu. Wrzutki po ziemi spod bocznego linii nie mają najmniejszego sensu, na takie dośrodkowania to Valencia może sobie pozwolic jak jest bliżej bramki, przy linii pola karnego, to samo Evra. W ten sposób nie zaskoczymy rywali. Powtórzę się jeszcze raz: mieliśmy przewagę, graliśmy wysoko, nie wyglądało to źle, ale czegoś tam jednak zabrakło.

Źle trafiłem ze słowem, mam podobne zdanie do Twojego na ten temat Wink

(02-01-2014 13:19)Ruuuuuuuuuud napisał(a):  
RedLucas napisał(a):Rooney był wczoraj przetragiczny

Zagrał słabo, bo przez duża część meczu był niewidoczny, ale pisanie, że był przetragiczny, że dreptał po boisku, że miał wyjębkę (Confused ) to się mija z faktami. Były w tym meczu takie dwa fajne obrazki. Jeden właśnie z Rooneyem, walczącym przy chorągiewce o piłkę i drugi z Evansem ścigającym się z Adebayorem przez pół boiska. O żadnym z tych zawodników nie powiedziałbym, że miał wyjebke w tym meczu.

Moim zdaniem wczoraj był bardzo słaby i nie miał prawa rozegrać 90 minut. Też mi się wydaje, że nie był w 100% zdrowy, ale to wówczas nie powinien grać. A skoro grał, to nie wiem czemu mam go nie oceniać, jak każdego innego grajka. Wczoraj był kompletnie niewidoczny, a jak już się pojawiał, to nie wnosił nic ciekawego. Dla mnie wczoraj był bardzo słaby i tyle.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
02-01-2014 15:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United 1-2 Tottenham Hotspur (1.01.2014; 18:30) - RedLucas - 02-01-2014 15:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości