Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
W końcu oficjalnie potwierdzono to o czym tak naprawdę wszyscy już wiedzieliśmy. Po ostatnim fatalnym sezonie w mojej opinii nic gorszego nas już spotkać nie może. Choć LVG nie był moim faworytem, to z delikatnym optymizmem patrzę w przyszłość. Jestem przekonany, że Holender to odpowiedni człowiek do budowy fundamentów nowego Manchesteru United.

Z pewnością czeka nas kilka ważnych zmian, część zawodników ostatecznie odejdzie, a niektórzy mogą zaskoczyć. Mam nadzieję, że zmiany obejmą przede wszystkim styl gry zespołu, który już od jakiegoś czasu jest przynajmniej krok za europejską czołówką. Chciałbym oglądać, szybkie, efektywne i efektowne United, które bardzo dobrze operuje piłką.

Teraz pozostaje nam czekać na wykonanie zadania domowego przez Eda i tego tak naprawdę boję się najbardziej. W głowie ciągle mam zeszłoroczną wtopę. Mam nadzieję, że tym razem będziemy działać zdecydowanie i przede wszystkim skutecznie. Boje się też, że jak rok temu Ed oferował śmieszne pieniądze za niektórych zawodników, tak tym razem kilka razy może słono przepłacić.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale bez wątpienie czeka nas gorące lato, podczas którego będzie zalewani lawiną plotek. Mam nadzieję, że przynajmniej 2 transfery uda się przeprowadzić jeszcze przed MŚ tak byśmy wiedzieli na czym stoimy.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
20-05-2014 14:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy - Foster - 20-05-2014 14:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 22 gości