Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOUR 2014 - przedsezonowe mecze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
RE: TOUR 2014 - przedsezonowe mecze United
http://pokazywarka.pl/ln3dhi/

W chwili obecnej na tej stronie znajdują się oba mecze do pobrania. Jeśli ktoś, podobnie jak ja ma zaległości to polecam. Bez limitów, mi pobiera z prędkością 4,5 mb/s Smile

E: Tylko mecz z Galaxy tak szybko się pobiera. Z Romą póki co są limity, ale może później zaktualizują

________________________________________________________________________________​________________________________

Co tu dużo pisać... mecz z Romą pokazał dwie rzeczy: po pierwsze, nasz ogromny potencjał w ofensywie o którym już dawno wiemy, a po drugie że przed nami jeszcze daleka droga by dobrze grać nowy ustawieniem. Długie piłki za linię obrony sprawiają nam mnóstwo problemów. Mecz nie porywał, w I połowie do momentu pierwszej bramki graliśmy bardzo słabo, nie byliśmy w stanie przejąć inicjatywy i mieliśmy mnóstwo szczęścia, że nie straciliśmy bramki. Blackett popełnił sporo błędów, bramkarze też nie wypadli rewelacyjnie, w szczególności Amos.

Co do poszczególnych zawodników, to fajnie prezentuje się James. Kto wie, może to on zajmie miejsce Buttnera i będzie zmiennikiem Shawa. Dobrze widzieć Rooneya w niezłej dyspozycji, zobaczymy co będzie dalej. Fajnie Welbeck, Mata troszkę schowany ale uaktywnił się kiedy należało. Valencia nie przekonuje mnie jako wahadłowy, a Young się tam kompletnie nie nadaje. Troszkę słabo wypadł środek pola. Herrera bez szału, a Cleverley popełnił kilka prostych błędów.

Ogólnie to na chwilę obecną nie jestem przekonany do tego nowego systemu. Zobaczymy jak to będzie dalej się rozwijało, ale na chwilę obecną mam sporo obaw związanych z tym ustawieniem. Przede wszystkim potrzeba nam jeszcze jednego zawodnika do środka pola.

Muszę jeszcze nadrobić mecz z Galaxy.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2014 11:37 przez Foster.)
27-07-2014 11:36
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: TOUR 2014 - przedsezonowe mecze United - Foster - 27-07-2014 11:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości