Jak lipa z Antkiem? Przecież jasne było, że Rafał nie jest jeszcze w stanie rozegrać 90 min. Bardzo rozsądna decyzja, trzeba go teraz powoli wprowadzać, żeby przestał się w końcu łamać.
Sam mecz dobry, ale myślę, że to max jaką ocenę można dać zespołowi. QPR żałosne. Bez pomysłu na akcję, przez pierwsze 30 min w ogóle chyba nie byli na naszej połowie z piłką. Potem ciut lepiej, ale tylko ciut. Jak wspomnęli poprzednicy, pressingu również brak, więc sporo ułatwione zadanie mieliśmy.
Co do zawodników. ADM kosmos! Chłopak ocieka jakością, tego nam bardzo było trzeba. W ogóle podobało mi się to ustawienie z dwoma wolnymi elektronami (ADM i Mata), tuż za nimi Herrera, a wszystko zabezpiecza Blind. Mi Holender również narobił sporo apetytu. Czekam na poważniejsze mecze i jak on wówczas będzie wyglądać. W obronie dalej niezrozumiałe błędy. Czekam tam na spokój i stabilizację. Niemniej Rafał wczoraj więcej dobrych zagrań, niż Antek w poprzednich czterech meczach
Dwójka z przodu wczoraj wciąż średnio, trochę lepiej Mata. Liczę, że Hiszpanowi ta bramka pomoże zacząć grać swobodniej.
Liczę, że doda nam to trochę pewności i pozwoli się rozpędzić.