Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 3-0 Liverpool (14.12.2014)
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
RE: PL: Manchester United - Liverpool (14.12.2014)
Dobra passa trwa i dobrze byłoby ją podtrzymać, zwłaszcza w spotkaniu z takim zespołem jak Liverpool.
Wygraliśmy 5 kolejnych spotkań - raz wyglądało to lepiej, raz gorzej, ale jednak za każdym razem 3 punkty dopisywaliśmy do swojego konta i to jest podstawą. Nie ukrywam, że miło byłoby zobaczyć większą ilość spotkań, w których nasza postawa na boisku nie pozostawiała wątpliwości kto jest drużyną lepszą, bez drżenia o wynik, wszak za chwilę połowa sezonu... Liczę, że kontuzje się wreszcie skończą albo przynajmniej unormują i będziej coraz lepiej.
Niemniej jednak trochę obawiam się jutrzejszego meczu: to że my jesteśmy w dobrym punkcie, a Liverpool zawodzi nie oznacza, że czeka nas łatwa przeprawa. Tak jak zauważył Foster - goście będą się sprężać i robić co w ich mocy, by utrzeć nam nosa.
Naszym zadaniem jest grać swoje: silny środek z Fellainim i Carrickiem, szczelna obrona (Rojo nie może zagrać jak ostatnio, liczę, że Evans zaliczy dobre spotkanie), kreatywna pomoc (Herrera i Mata) i skuteczny atak: Rooney musi wejść dobrze w spotkanie, podobnie jak Robin.
Generalnie podoba mi się skład przedsawiony przez Szymcia.

Stawiam: 2-1.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
13-12-2014 22:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United - Liverpool (14.12.2014) - Lukas - 13-12-2014 22:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości