Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
Nie wiem co napisać o wczorajszym meczu, bo po prostu jest mi przykro. Jest mi przykro, że kolejny menadżer nie podołał presji, przerosły go oczekiwania. Po raz drugi osoba, która po pierwsze popełnia mnóstwo błędów, podejmuje mnóstwo niezrozumiałych decyzji. Po drugie trener, który ośmiesza się na konferencjach, puszczają mu nerwy. Daje się sprowokować Big Samowi, śmieje się z niego nawet Nahorny podczas transmisji.
Naprawdę czekam aż swoją szansę poprowadzenia United od początku sezonu dostanie Ryan Giggs. Jedyna osoba, która jest zarażona Fergusonowską filozofią i mentalnością. Jedyny nasz trener spośród ostatnich trzech, który wyszedł do mediów i pokazał, że ma jaja. Bo chamskie odnoszenie się do dziennikarzy, mówienie, że "swędzi mnie tyłek" to nie jest pokazanie charakteru. To jest jedynie pokaz chamstwa i braku kultury, który nie przystoi trenerowi takiego klubu.

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
12-02-2015 14:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy - Ruuuuuuuuuud - 12-02-2015 14:11

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości