Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Newcastle United 0-1 Manchester United (4.03.2015)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Newcastle United 0-1 Manchester United (4.03.2015)
Mi również Smoła podoba się coraz bardziej. Przede wszystkim, świetne panowanie nad piłką i pełen spokój, ogromny postęp w tym apekcie. W obronie zawsze był dobry. Z Sunderlandem profesor, wczoraj poza jednym błędem też, a z Burnley chyba tylko akcję bramkową Burnley zjebał. Niemniej, wychodzi na to, że jeden poważny błąd na mecz ostatnio popełniał. Więc do najwyższej klasy jeszcze mu brakuje, ale podoba mi się chłop.

Co do Rojo, nie rozumiem tego fapu ze strony samcro (bo chyba nikt więcej aż tak zachwycony nie jest). Dla mnie Herrera jest lepszym transferem na tę chwilę, prezentuje wyższy poziom. A i konkurencji w tej kategorii obaj panowie dużej nie mają Big Grin Niemniej, Rojo mi też się podoba, bo możemy mieć z niego masę pociechy. Ale żaden z niego world class na ten moment. Chyba, że źle odczytuję, to co piszesz. W KAŻDYM meczu musi dołożyć mniejszy, lub większy, ale widoczny błąd. Dlatego na ten moment dla mnie Rojo jest po prostu dobry. Nic mniej, nic więcej.

Jeszcze tak tylko wspomnę, że mam pewien problem, bo nie wiem, kto docelowo powinien tworzyć podstawowy duet stoperów. Dla mnie kandydaci są trzej - Jones, Smoła, Rojo. Cała trójka jest na tak zbliżonym poziomie piłkarskim, że nie mam pojęcia. Jednak pamiętając o potencjale Jonesa, który trochę wyhamował przez niekończące się kontuzje, to ostatecznie stawiałbym chyba na niego i Rojo.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
05-03-2015 21:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Newcastle United 0-1 Manchester United (4.03.2015) - RedLucas - 05-03-2015 21:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości