Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Liverpool FC 1-2 Manchester United (22.03.2015)
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
RE: PL: Liverpool FC 1-2 Manchester United (22.03.2015)
Piekielnie ważne 3 punkty. I to nie takie zwycięstwo jak w spotkaniu na OT, czy na Emirates, gdzie pomimo zwycięstwa można się było przyczepić do wielu rzeczy. Oczywiście, zawsze może być lepiej, ale już dawno nie widziałem tak grającego United na Anfield. Przede wszystkim pierwsze 30 minut to była poezja. Piłka chodziła od nogi do nogi szybko, szukaliśmy gry w trójkątach. Niedawno wspominałem, po kiepskich występach ekipy LvG, że oczekuję, że w nadchodzącym czasie oprzemy grze na naszym hiszpańskim duecie - Mata/Herrera. I wygląda to świetnie. Uwielbiam patrzeć na ich grę.

Podobał mi się również Fellaini. Twardy, nieustępliwy, a do tego całkiem pożyteczny w ofensywie.

Co do defensywy - przydarzyło się kilka błędów indywidualnych, ale broniliśmy bardzo dobrze jako zespół. To jest kolosalna różnica między początkiem sezonu. Jones i Valencia wyglądali niepewnie, ale po raz kolejny pewnym punktem defensywy był Smalling. Jak ma swój dzień to przypominają się klasowi defensorzy, których mieliśmy przyjemność oglądać w ostatnich latach. Moim zdaniem absolutnie najlepiej rokujący nasz stoper, któremu brakuje najmniej do poziomu, jakiego oczekujemy od podstawowego obrońcy United. Jak ustabilizuje formy to będzie skała.

Young i Roo zupełnie bezbarwni. Ten drugi już przyzwyczaił do kiepskich występów na Anfield, więc nikt chyba mega zaskoczony nie jest. Jeśli jednak w kolejnych meczach będzie grał tak jak w tych kilku spotkaniach przed tym z LFC, to mało kto będzie pamiętał o tym, co wydarzyło się dzisiaj Wink

Ogólnie - świetny dzień, świetny wynik Big Grin

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2015 18:35 przez michal85.)
22-03-2015 18:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Liverpool FC 1-2 Manchester United (22.03.2015) - michal85 - 22-03-2015 18:30

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości