Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Hull City 0-0 Manchester United (24.05.2015)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: PL: Hull City - Manchester United (24.05.2015, 16:00)
Ja tam krótko o meczu, bo skoro piłkarze podeszli do niego wakacyjnie, to i ja wakacyjnie. Valdes nie może być naszym pierwszym bramkarzem. Nie ma szans. Zajebisty na linii, ale tragiczny na przedpolu. Może, co nieco poprawić w tym aspekcie. Ale urosnąć, nie urośnie. A chyba każdy wie, jak kluczowa jest gra na przedpolu w Anglii. Najlepiej wie o tym, chyba Kuszczak Wink

Mam nadzieję, że z Fellsem się pożegnamy. Ewentualnie, będzie naprawdę odgrywał marginalną rolę w tym zespole. Nigdy w życiu nie może to byś podstawowy zawodnik tego klubu, jeśli chcemy iść do przodu. LVG wycisnął z niego max, ale to i tak za mało na ten klub.

Blind po raz kolejny tragiczny. Przecież on kurwa non stop gra trzeciego stopera! To zalecenia LVG? Jak tak, to tragedia. A jak tego nie widzi i nie zwraca mu uwagi, to też tragedia. Sama gra ofc słaba, wolna, bez pomysłu, więc nic nowego. Zbalansujmy ten skład w tym okienku i w przyszłym budujmy już naprawdę wysoką jakość tego zespołu.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
24-05-2015 17:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Hull City - Manchester United (24.05.2015, 16:00) - RedLucas - 24-05-2015 17:16

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości