Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Crystal Palace 0-0 Manchester United (31.10.2015)
allfanmu Offline
Obserwator

Liczba postów: 908
Reputacja: 31
RE: PL: Crystal Palace 0-0 Manchester United (31.10.2015)
Jedyne co trzymało tę ekipę w miarę pozytywnej ocenie to postawa defensywna. Jeżeli nawet tego zabraknie to mamy obraz dzisiejszego meczu. Bardzo słaby występ, CP wyszło na nas szalenie zmotywowani i tak jak z Arsenalem obrona zaczęła się gubić. Jedynym pozytywem jest to, że nie przegraliśmy. Tylko, że na tym etapie sezonu nie mamy nie przegrywać.

Ja bym jeszcze przebolał taki wynik gdyby dało się to jakoś oglądać. Gdybyśmy przynajmniej nawiązali walkę z CP, pobiegali nieco więcej niż w kierunku własnego pola karnego. Styl jest coraz gorszy. Już nawet nie chce wnikać w powody, ale z pewnych powodów nawet tacy zawodnicy jak Mata czy Herrera sobie chodzą. Darmian stacza się z formą od dobrych kilku miesięcy, ciężko znaleźć odpowiednie zastępstwo za Shawa na lewą stronę - Rojo jest chimeryczny strasznie. Blind raz sobie radzi świetnie - głównie w tych meczach, gdzie nie ma presji napastników czyli bardzo rzadko a w większości przypadków jest zdominowany fizycznie przez przeciwników. Zawodzi mnie też Schweinsteiger. Dzisiaj wyglądał w 30. minucie jakby miał wypluć płuca.

Nie bardzo wiem jaki może być sygnał do lepszej gry. Nie chodzi mi o wyniki a o grę.
31-10-2015 21:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Crystal Palace 0-0 Manchester United (31.10.2015) - allfanmu - 31-10-2015 21:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości