Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 0-0 West Ham United (5.12.2015)
Ruuuuuuuuuud Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,083
Reputacja: 48
RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00)
Żałosne jest to jak my gramy. Oni wyglądają jakby nie wiedzieli jak mają atakować. Wrzutki na Fellainiego to jest nasz najlepszy pomysł na rozmontowanie obrony przeciwnika. Boki w ogóle nie istnieją, to jest niepojęte, żeby Depay musiał spowalniać akcje i pokazywać Darmianowi gdzie ma biec, żeby ten się łaskawie podłączył do akcji. Włoch to ostatnio prezentuje poziom okręgówki. Jego początek w United zapowiadał się fajnie, a teraz wygląda jak Bitner, tylko troszeczke lepiej grający w defensywie. Nie ma co się zasłaniać kontuzjami, bo to jest tylko i wyłącznie wina Luja, że my teraz mamy takie problemy. O tym, że Jones będzie się leczył wiedział każdy na tym forum, trzeba było po prostu sprowadzić środkowego obrońcę. Hernandez strzela gola za golem, no ale przecież my mamy taki przesyt w ofensywie, że musieliśmy go sprzedać Smile
Jak już jesteśmy przy pozycji napastnika. Ja mówiłem, że to nie Rooney jest problemem to zostałem wyśmiany. Przesunęliśmy Martiala na szpicę i gra wcale lepiej nie wygląda. Luj zabija ofensywne możliwości tego zespołu. Teraz czeka nas w zimie gorączkowe szukanie wzmocnień, wydawanie kolejnych grubych milionów, przepłacanie za kolejnych grajków. Dramat.

A te słowa, że gra była bardzo dobra tylko zabrakło wykończenia to jeszcze trochę, a staną się tak samo kultowe jak Mojsowe "zabrakło szczęścia".

"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"
06-12-2015 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: PL: Manchester United - West Ham United (5.12.2015, 16:00) - Ruuuuuuuuuud - 06-12-2015 18:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości