Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
Hubson Offline
Posting Freak

Liczba postów: 2,275
Reputacja: 12
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
Silvan napisał(a):to raczej Ancelloti przychodzi tam w ultrakomfortowej sytuacji, bo po Pepie niewiele można poprawiać, a zepsuć to też byłoby sztuką.

No nie bardzo. Akurat Pep przychodził właśnie w takim momencie do Bayernu. Ancelotti.. ciężko w sumie stwierdzić co on może zrobić z Bayernem. Na pewno to bardzo dobry wybór jest chociaż Carlo rzadko kiedy potrafił pogodzić ligę i puchary. Na pewno kadrę lepszą ma Włoch niż Hiszpan na początku swojej kariery.
Praca Pepa w Bayernie jest trudna do oceny. To zależy jakie miały być oczekiwania.. Niby bije rekordy i ma hegemonię co nie zdarzało się jakoś mega często w ostatnich kilkudziesięciu latach, ale patrząc na ich transfery w ostatnich latach i biorąc pod uwagę frycowe Borussi która się wypaliła to nie mogło być inaczej.
Z drugiej strony kontuzje mocno przeszkadzały w tych kluczowych meczach, więc to też nie jest adekwatne.

Niestety obawiam się, że prawdziwa weryfikacja może nigdy nie nadejść dla Pepa, chociaż ja nie jestem przekonany, że w City odniesie sukces. Myślę, że dominacja w lidze to może być maksymalnie tyle ile uda się zrobić.
03-02-2016 23:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy - Hubson - 03-02-2016 23:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości