Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy
Do mnie nie trafiają żadne argumenty mówiące o tym, że lepiej, aby Mou przyszedł od nowego sezonu, a nie już teraz. Po co, trzymać się człowieka, który zarząd uznał za nie nadającego się do prowadzenia drużyny. Po co w takim razie tkwić w tym bagnie kolejne miesiące.

Poza tym, jak to wpływa na zespół i samego LVG, który wie, że po sezonie się żegna, bo uznali, że jest chujowy i już jest wszystko dopięte. Jaką on ma w tym momencie motywację do pracy? Skoro nieważne, czy spuści nas w tym sezonie do Championship, czy zdobędzie mistrza, to i tak od nowego sezonu przychodzi Mou.

Ja już o tym pisałem, mi kompletnie nie podoba się Mou. Nie chciałem go po Fergu (choć nie tak mocno, jak teraz), a nie chcę go i teraz. Praktycznie każda inna opcja jest dla mnie w tym momencie lepsza. Nienawidzę stylu gry jego drużyn. Ok, osiąga wyniki i nie przeczę, że pewnie wykręci lepsze wyniki, niż LVG, ale ja mam dosyć patrzenia na indolencję z przodu. Nie chcę patrzeć na siłową grę i stawianie autobusu w najważniejszych meczach. Jednak w tym momencie praktycznie pewne jest męczenie się z United przez kolejne lata. Wolałbym zostać z Lujem, naprawdę.

Pochettino, Blanc, dużo bardziej wolałbym któregoś z nich. Dla mnie Blanc w ogóle byłby najlepszą opcją na ten moment, a i nie jakąś nierealną. Niestety, głębsze dywagację na ten temat i tak nie mają sensu, bo wszystko jest już klepnięte IMO.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
11-02-2016 14:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Louis van Gaal i sztab szkoleniowy - RedLucas - 11-02-2016 14:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości