Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wypowiedzi
KanT Offline
Posting Freak

Liczba postów: 867
Reputacja: 0

Cytat:Dave Whelan zaatakował byłego selekcjonera reprezentacji Anglii Svena Gorana Erikssona i nazwał go ‘skurwysynem i idiotą" za robicie zaufania i entuzjazmu do gry przez Wayne’a Rooney’a.

Prezes Wigan Athletic powiedział: „Teraz my powinniśmy zabić tego trenera! Entuzjazm takiego pilarza został zabity przez tego idiotę.” zabity przez tego idiotę.

„Oglądałem mecz z Portugalią na Mistrzostwach Świata i czułem się bardzo zmartwiony przez niego. Ten skurwysyn postawił go samego w ataku, a on nie był przystosowany do gry samemu na szpicy i chciał dobrze dla reprezentacji, ale był za bardzo zdesperowany.”

„On piekielnie walczył o każdą piłkę, ale nie miał drugiego napastnika, aby rozegrać z nim piłkę i to był koniec.”

„Wtedy on został ukarany czerwoną kartką i wyleciał z boiska, ale było to za walkę i po prostu biegał za dużo.”

„Rooney był elitą dla Anglii, ale poprzedni selekcjoner zupełnie wybił go z rytmu. Po raz pierwszy tak się martwiłem z powodu jakiegoś piłkarza.”

„On miał ostatnio ciężki okres i trochę słabej gry.” - dodał prezes Wigan, z którym Manchester United gra kolejne spotkanie w lidze.

„Ale czuję, że można by tego uniknąć, jeśli grałby normalnie na mundialu.”

„Poprzedni trener popełnił ogromny błąd, gdyż on nie może grać samotnie w ataku. To jest niewybaczalne i zaufanie do niego jest już wygięte.”

„On na pewno wróci do formy i będzie wciąż pokazywał taką grę, jaką potrafi najlepiej. On jest bardzo specyficznym piłkarzem.” – zakończył Whelan.

Wybaczcie ze bez cenzury ale to naprawde wymaga uwagi! Czy ktos taki powinien sie tak wypowiadac? nie sadze ...

Cytat:Boss Manchesteru United Sir Alex Ferguson będzie musiał wrócić do szkoły, jeśli chce prowadzić Czerwone Diabły po 2010 roku!

Niedawno wprowadzono tak zwaną licencję UEFA uprawniającą do trenowania zespołu w Premier League. Nasz boss takowej nie posiada i jak widać jest niedouczony!

Fergie, który w przyszłym miesiącu będzie świętował 20-lecie pracy na Old Trafford, a jest jednym z niewielu managerów Premiership, którzy nie posiadają licencji na prowadzenie zespołu w tej lidze.

Tak więc Sir Alex Ferguson będzie musiał iść na szkolenie, by uzyskać licencję UEFA uprawniającą do trenowania zespołu w Premier League. W innym wypadku odejdzie z Manchesteru United. Do 2010 r. trwa okres przejściowy, dla szkoleniowców, którzy pracują w zawodzie bez licencji.

Szef Sheffield United Neil Warnock posiada już ten papierek i z uśmiecham na twarzy wypowiada się na temat szefa Manchesteru United.

„Po 2010 roku żaden z nas nie będzie mógł sprawować tej roli dopóki nie otrzyma licencji. To dotyczy także Sir Alexa!”

„Wyobrażacie sobie, że ktoś pójdzie do Alexa i powie mu, że nie może trenować bez jakiegoś papierka? Nie wydaje mi się, by ktoś był tak odważny. Albo głupi.” – zakończył Warnock, który roczny kurs zrobił i ma co potrzebne.

Mysle, ze to tez wymaga duzej uwagi... co sadzicie- to plotki czy prawda ? Haha ale by bylo wyobrazcie sobie stracic trenera z powodu jakiegos kursu. Swoja droga FA zaczyna mnie denerwowac ...

[Obrazek: 2rxh5ad.jpg]
10-10-2006 12:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Wypowiedzi - KanT - 25-08-2006, 20:38
[] - besty - 25-08-2006, 23:45
[] - Ciampel - 30-08-2006, 09:42
[] - KanT - 10-10-2006 12:30
[] - Valverde - 10-10-2006, 13:09
[] - KanT - 10-10-2006, 18:43
[] - Seki - 10-10-2006, 21:22