Zashi napisał(a):Manchesterowiec napisał(a):Mój typ 0:2 dla UNITED 
Tak mało? 8)
Licze, ze SAF da szanse gry 2 moze 3 zawodnikom z lawki. Raczej na bank nie zagra Kuszczak, ale moze Ole by wszedł na boisko badz ktos inny. Ogolnie to powinnismy caly czas atakowac. Obysmy sobie postrzelali.
GO GO UNITED! :twisted:
:x :x
o takim meczu można sie naprawde wkur*** bo co jak co, ale jeśli chcemy w końcu zdobyć mistrzostwo Anglii nie mozemy przegrywać takich meczy jak z West Ham ! Ja pier*** ale żeby przez cały mecz nie stworzyc naprawde 100% okazji z 18-tą drużyną w lidze to juz jest przesada... :/ Jestem załamany tym bardziej ze ostrzylem sobie apetyt nawet na 8 punktów do 81 minuty gdy Everton prowadził 2:1 z Chelsea aby ostatecznie przegrac 2;3... nadomair złego my dostajemy w dupe od WHU na Upton Park 1:0 :x Jeden wielki shit ! Cały zespół zagrał stosunkowo słabo w porównaniu do ostatnich spotkań,a obrona zawaliła bramke dali sie łatwo zrobić w konia... Heinze jak i Rio nie potrafili upilnować Harewood'a... a Reo-Coker wpakować piłke do siatki... :? Diabły starały sie do końca nawet w ostatnich minutach przy rzucie wolnym i rożnym Edwin był w polu karnym Młotów :!:

Ale nic z tego...
Ronaldo oddał 8 strzałów na bramke gospodarzy ale NIC z nich nie było a rozbiła mnie sytuacja z 93 minuty kiedy to mielismy całkiem niezły rzut wolny a mur WHU ustawiony AŻ 11-13 metrów od piłki :!: Ronaldo podchodzi do piłki strzela i... tarfia w mur... :o :lol: DOŚĆ trzymcie mnie kur** :evil:
Przewaga Nad Chelsea zmalała juz tylko do 2 punktów...
GLORY GLORY MAN UNITED :!: :!: :!: