Tak jak kazdy z was jestem zdenerwowany i zalamany ale panowie! opamietajmy sie! Przeciez nie spadlismy na drugie miejsce tylko wciaz liderujemy a po takiej wspanialej serii musi przyjsc chwila kryzysu, chociaz i tak nie zagralismy zle panie Wojtku3

1 mecz w slabszej dyspozycji na tyle meczy dobrych to nic strasznego wiec wyluzuj bo AstonV jest slabsza od nas i damy im rade. Ciagle mam wrazenie ze zawiodla nas taktyka bo obrona WHU jest silna i wysoka wiec chyba niepotrzebnie tyle wrzutek?Aha, jeszcze jedno - NIE MOWCIE ZE SAHA ZAGRAL SLABY MECZ!!!!! Louis zagral bardzo dobrze - w pierwszej polowie na moje oko to on z carrickiem byli najlepsi, wiec przestancie z takimi durnymi tekstami typu"Come back ruud" bo gra z holendrem sprawiała ze gralismy w 10 a nie 11(nie mam tutaj na mysli konkretnych osob tylko czesto widzetakie komentarze). Moim zdaniem to taki wypadek przy pracy i mysle ze utrzymamy lidera dlugo ( oby do konca ). Przeciez ruskie tez siedza na wulkanie i graja kiszke, swoja droga sfarcili znow, tak jak z arżenalem :wink:
Bedzie dobrze