Seki napisał(a):Dla mnie to spotkanie bedzie podwójnie wazne, gdyż będe na tym meczu Wink
Ja tez, daj wiec znac masz moj numer komorkowy.
Pozdrawiam
Cytat:Do spotkania jeszcze niecały tydzień i z niecierpliwością wyczekuję meczu. Więcej o ewentualnych typach, składzie napiszę po meczu z Reading, bo teraz jeszcze to nie ma za bardzo sensu.
Super! Ja zrobie to samo po meczu z Lyonem, z tego samego powodu.
Wojtek3 napisał(a):Lille natomiast ma tam ubytek kadrowy, nie wiem co to za zawodnik, ale czytałem, że jedna z ważniejszych postaci w zespole. Także kolejny plus na nasze konto.
Chodzi o Kadera Keite, ktory palzowac bedzie za zolte kartki. LOSC bez Keity to oczywiscie w odpowiednich proporcjach, tak jak Barcelona bez Ronaldinio ! Mam nadzieje, ze Kader reprezentant Wybrzeza Kosci Sloniowej pokaze swoj niebagatelny talent w meczu rewanzowym na Old Traford.
Jednak o tym fakcie wiedzielismy od dawna. Niepokojaca jest natomiast kontuzja Mathieu Bodmera. Tajemnica poliszynala jest, ze ten ofensywny pomocnik (190 cm wzrostu i 90 kg wagi)zadebiutuje w najblizszej przyszlosci w ekipie "Trojkolorowych". A gra w druzynie "Wice-mistrzow Swiata" to chyba wystarczajaca rekomendacja.
Poki co czekamy na mecz z Lyonem, a absencja Bodmera to moze tylko zagranie taktyczne? Tylko cicho sza !!!! Zadnych telefonow do Anglii :wink: !!!
Pozdrawiam Tom 59