Kuba_^^
Posting Freak

Liczba postów: 2,483
Reputacja: 0
|
Popis w dzisiejszym meczu dała przede wszystkim trójka sędziowska, a dokładniej sędziowie liniowi :? Gol Solskjaer'a powinien być jak najbardziej uznany, były trzy powody, dla których arbiter nie miał wręcz prawa podyktować spalonego: 1. w ogóle nie było spalonego... 2. Ole nie uczestniczył w akcji, bo wcześniej został przewrócony, 3. piłka wcześniej odbiła się jeszcze od jednego z graczy Reading. Ogólnie - kompletne nieporozumienie. Co do reszty spotkania, Carrick zdobył bardzo ładnego gola, druga bramka w tym sezonie. Ja jestem tylko jednego ciekaw, co teraz te nietkóre dzieci, co piszą w komentarzach myślą, piszą, że Michael jest słaby i wydano na niego zbyt dużo pieniędzy. "Przecież on bramek nie strzela" :shock: takie teksty mnie dołują normalnie :lol: Szkoda straconego gola, dokładnie nie został przypilnowany Gunnarsson no i bramka, Kuszczak nie miał nic do powiedzenia, piłka poleciała pod poprzeczkę. Szkoda także zmarnowanej okazji Ronaldo, był tak blisko strzelenia bramki, podobnie jak Saha, który w końcówce mógł podać do Larssona, który miał już pustą bramkę przed sobą. Nie zrozumiałem też decyzji Fergusona o zdjęciu Parka z boiska, który prezentował się dobrze. Cóz... 1:1 i czeka na nas powtórka.
UNITED !
|
|
17-02-2007 22:13 |
|