Prezydent napisał(a):Również jestem chętny. IMO sprzedaż na allegro byłaby chyba najłatwiejsza, chyba, że prowizji nie chcecie płacić
E tam, takie sprawy to na privie lepiej...
pawlo napisał(a):Za dużo kombinujesz
Hehe ;-), nie zgodzę się. Na o wiele większym forum niż fms.pl była akcja na identyfikatory, smycze etc. Oczywiście projekt też był zatwierdzony z góry, ale był przygotowany skrypt do zamówień (takie prywatne allegro ;-)). Takie coś było w stanie obsłużyć 2000 zamówień (pomyśl jaką minę miała pani w poczcie, jak co parę dni kolega słał po kilkadziesiąt/kilkaset gadżetów).
I stąd mój pomysł, że takie szaliczki można zrobić na większą skalę, bo wtedy można też smycze porobić/koszulki etc, etc. Bo <100 to zazwyczaj jest nieopłacalne. Ale jak mówimy o większej ilości otwierają się nowe możliwości ;-). Sam tam miałem ochotę robić koszulki redlogowe, ale kurde jeszcze poczekam jak będzie większe zapotrzebowanie, wtedy nawet za 15 - 20zł ładne, dobrej jakości koszulki udałoby się zrobić ;-).
I cóż w tym złego, że mam taki pomysł, żeby zrobić konkurs na wygląd takiego szalika, potem oddać głos w stronę userów niech wybiorą a potem można zamawiać :-).
A i ten teraz wyliczyłem że przy +40 zamówieniach na koszulki to cena może zmieści się w granicach 15 - 24zł ( brutto + przesyłka). Za 24zł to nadruki byłby na rękawie, plecach i z przodu :-). Ale tak jak mówię - im większe zamówienie tym taniej można takie coś mieć, dlatego imo akcje gadżetowe lepiej nagłaśniać i robić jak najwięcej ;-) wtedy jest taniej
. Po sesji jak Bozia da to może coś pomyślę o koszulkach redlog.pl & redcafe.pl tylko jakiś grafik by mi się przydał