Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szalik Man United do kupienia
pawlo Offline
Senior Member

Liczba postów: 415
Reputacja: 0
Re: Szalik Man United do kupienia.
@ Radzio

Za dużo kombinujesz Tongue To są zazwyczaj gadżety, którymi możesz utożsamiać się z forum np. Dlatego narobili sobie już bluzy, koszulki, wlepek kilka. Uszyliśmy flagę. Teraz wpadł mi do głowy pomysł z szalikiem, a potrzebowałem minimum 10 osób. Znaleźli się chętni, więc robimy dalej. Wstępnie były przekazywane projekty, ale i tak nie było mowy by ten szalik wyglądał dużo inaczej niż ten mój projekt.

Głosowania przez stronę, gdzie zagłosuje 1000 osób a kupi 20 są zwyczajnie do dupy. Nic nie wnoszą, w niczym nie pomagają, a jedynie traci się niepotrzebnie czas i nerwy. Dlatego projekt jest narzucony z góry, ewentualnie grupa osób na forum robi korekty i ostatecznie forumowicze wybierają to co chcą. Masz projekt, masz orientacyjną cenę i jak chcesz to zamawiasz, jak nie to nie.

Naprawdę wątpię by komukolwiek z tamtego forum spodobał się pomysł akcji na tak szeroką skalę, no ale zawsze możesz tam zagadać. Tylko nie do adminów, bo oni nie mają z tymi akcjami nic wspólnego.

@Prezydent

Po co nadkładać sobie pracy i się bawić w wystawianie na allegro? Przecież to nie ma żadnego sensu. I potem każdy z was musiałby wejść i zalicytować. A co by było, gdyby zalicytował ktoś obcy? Nie miałbyś szalika. Naprawdę jest to tylko utrudnianie i niepotrzebna zabawa. Dostaniesz nr konta, wpłacasz kasę, po produkcji szalika, będzie on wysłany.

50 years ago, our team lay in the snow.
Battered and bloodied some of them died,
Some of them survived.
Charlton and Matt Busby,
They took us to Wembley.
And we beaten Benfica and we won the cup,
all those years ago.
12-02-2008 19:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Szalik Man United do kupienia - pawlo - 06-02-2008, 15:44