@ Radzio
Za dużo kombinujesz
To są zazwyczaj gadżety, którymi możesz utożsamiać się z forum np. Dlatego narobili sobie już bluzy, koszulki, wlepek kilka. Uszyliśmy flagę. Teraz wpadł mi do głowy pomysł z szalikiem, a potrzebowałem minimum 10 osób. Znaleźli się chętni, więc robimy dalej. Wstępnie były przekazywane projekty, ale i tak nie było mowy by ten szalik wyglądał dużo inaczej niż ten mój projekt.
Głosowania przez stronę, gdzie zagłosuje 1000 osób a kupi 20 są zwyczajnie do dupy. Nic nie wnoszą, w niczym nie pomagają, a jedynie traci się niepotrzebnie czas i nerwy. Dlatego projekt jest narzucony z góry, ewentualnie grupa osób na forum robi korekty i ostatecznie forumowicze wybierają to co chcą. Masz projekt, masz orientacyjną cenę i jak chcesz to zamawiasz, jak nie to nie.
Naprawdę wątpię by komukolwiek z tamtego forum spodobał się pomysł akcji na tak szeroką skalę, no ale zawsze możesz tam zagadać. Tylko nie do adminów, bo oni nie mają z tymi akcjami nic wspólnego.
@Prezydent
Po co nadkładać sobie pracy i się bawić w wystawianie na allegro? Przecież to nie ma żadnego sensu. I potem każdy z was musiałby wejść i zalicytować. A co by było, gdyby zalicytował ktoś obcy? Nie miałbyś szalika. Naprawdę jest to tylko utrudnianie i niepotrzebna zabawa. Dostaniesz nr konta, wpłacasz kasę, po produkcji szalika, będzie on wysłany.