Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szalik Man United do kupienia
radzio Offline
Cantona

Liczba postów: 2,113
Reputacja: 8
Re: Szalik Man United do kupienia.
pawlo napisał(a):Radzio to nic złego. Tylko, że my nie chcieliśmy zrobić masowej akcji na gadżety, tylko właśnie coś we własnym gronie. Ze jak zobaczę kogoś w tym szaliku, to zapytam o nicka na forum i nie będzie to jeden z miliona osób, które to kupiły. I tyle.

Chcesz to zrobić na większą skalę, to przecież nikt nie broni Wink A czy za szalik dam 10zł bo kupi go sto osób czy 15, bo kupi 40, to naprawdę już nie istotne Wink

Źle mnie zrozumiałeś :-), ja nie mówię, żeby robić akcji na całą Polskę, tylko mówię, że to można lepiej zorganizować no i oczywiście imo lepiej jak na forum jest to odpowiednio rozreklamowane.

Nigdzie nie powiedziałem, że ma to być dostępne dla każdego :-) (spoza forum), ale jak się odpowiednio porozmawia z adminami forum to wtedy można więcej. Tak zrobiono na forum, które pod tym względem jest dla mnie wzorem. Administracja włączyła się w akcję, był skrypt na forum, porządeczek etc. 2000 smyczy poszło w 2 dni :-). (Było chyba V edycji tego, więc mają doświadczenie, "tylko" 2000 smyczy na jedną edycję bo jednak logistyka to troszkę problem w takich akcjach)

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
12-02-2008 19:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Szalik Man United do kupienia - pawlo - 06-02-2008, 15:44
Re: Szalik Man United do kupienia. - radzio - 12-02-2008 19:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości