pawlo napisał(a):Radzio to nic złego. Tylko, że my nie chcieliśmy zrobić masowej akcji na gadżety, tylko właśnie coś we własnym gronie. Ze jak zobaczę kogoś w tym szaliku, to zapytam o nicka na forum i nie będzie to jeden z miliona osób, które to kupiły. I tyle.
Chcesz to zrobić na większą skalę, to przecież nikt nie broni A czy za szalik dam 10zł bo kupi go sto osób czy 15, bo kupi 40, to naprawdę już nie istotne
Źle mnie zrozumiałeś :-), ja nie mówię, żeby robić akcji na całą Polskę, tylko mówię, że to można lepiej zorganizować no i oczywiście imo lepiej jak na forum jest to odpowiednio rozreklamowane.
Nigdzie nie powiedziałem, że ma to być dostępne dla każdego :-) (spoza forum), ale jak się odpowiednio porozmawia z adminami forum to wtedy można więcej. Tak zrobiono na forum, które pod tym względem jest dla mnie wzorem. Administracja włączyła się w akcję, był skrypt na forum, porządeczek etc. 2000 smyczy poszło w 2 dni :-). (Było chyba V edycji tego, więc mają doświadczenie, "tylko" 2000 smyczy na jedną edycję bo jednak logistyka to troszkę problem w takich akcjach)