|
CM & FM, managery piłkarskie
|
NiLok
Junior Member ![]() ![]() Liczba postów: 22 Dołączył: Jan 2008 Reputacja: 0 |
|
||
| 20-02-2008 19:43 |
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości

) zapodałem sobie raz Widzew. po pierwszym sezonie sprzedałem Szymkowiaka (którego wtedy chciało pół Europy) za jakieś 15 milionów dolarów (tak! jeszcze euro nie było
) i to mnie ustawiło. oczywiście majstra Polski miałem co sezon, raz wygrałem LM, a tak to w miarę regularnie dochodziłem do 1/4 albo 1/2 finału. ale to oczywiście zanim wyszedł patch, który kasował kilku niezłych grajków. to były czasy. dociągnąłem ten sejw bodajże do 2009 roku czy do 2012, nie pamiętam... w tym samym sejwie doprowadziłem reprezentację Polski do mistrzostwa świata, a Paweł Brożek zdobył Złotego Buta, tak się zdobywa uznanie
killer-taktyka, którą sam ustawiłem, ale oczywiście nie ja ją stworzyłem. po prostu zbieg okoliczności, zobaczyłem jakąś taktykę, ale ją zmodyfikowałem sam. jakiś czas później przeglądałem net i okazało się, że jest jedną z tych, które pozwalają jeździć po przeciwniku bez opamiętania. 4-3-1-2 (obrońcy, boczni ze strzałkami - środkowi pomocnicy bez DM i bez skrzydeł, czyli trzech MC, skrajni ze strzałkami do przodu - AM - 2 FC). bywało, że zaraz po rozpoczęciu gry ze środka padała bramka, i to nie raz.
podobnie jak MattMan lubię mieć jak najbliższe rzeczywistości składy, ale oczywiście nie stronię od transferów. spieprzyłem w sumie pierwsze okienko transferowe - kupiłem Huttona i Stokesa z Sunderlandu (potrzebowałem 4. napastnika) i cała kasa poszła w pizdu. na razie jestem w pierwszej trójce po kilkunastu meczach, ale to ciągle nie jest taki Manchester, jaki jest w świecie realnym. najczęściej wygrywam po 1:0, chociaż miałem jeden mega mecz w Lidze Mistrzów. grałem u siebie z Werderem Brema, wygrałem 5:4, przy czym czwarty gol dla Niemców padł już w doliczonym czasie gry. mega spotkanie, cios za cios