Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Football Club United of Manchester
Wojtek3 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 3,336
Reputacja: 0
Re: Football Club United of Manchester
Tak czytam i czytam te wasze posty i az sie dziwie. Kula - imponuje mi Twoja wiedza wewnetrzna na temat Glazera i cale tej jego operacji pienieznej, przyznam sie sam, ze nie posiadam takowej mimo ze sie interesuje tymi tematami.

Po pierwsze nie rozumiem pisania, toleruje Glazera, popieram, nie mam nic przeciwko. LUDZIE! On i jego wspolnicy wypedzili nas kibicow z zarzadu ( jak kazdy wie kibice UNITED mieli swoje % udzialy zanim Glazer przejal UNITED ) i teraz co mamy ? no co ? nie mamy nic, nie mamy prawa glosyu, jak juz napisal pawlo, cale UNITED jest Glazera i teraz on tam rzadzi. Jak wstanie jutro rano i powie, ze zwolni Fergusona bo tak mu sie podoba, to zrobi to i zatrudni Mourinho itd. Ok do czego zmierzam.. w Polsce kibice UNITED to zazwyczaj kibice internetowi, tzn interesuje ich wyniki, wazne by UNITED kasowalo dalej puchary, transfery. Tak, sprawy kibicow sa oddalane na dalszy plan bo po co mam mnie to interesowac, i nie chce tu nikomu w tym momencie ublizac, bron boze. Prawda jest taka, ze kazdy kto nie zaliczy 1 wyjazdu na UNITED z Red Army i nie zobaczy placzacych Angoli przez to, ze UNITED nie jest juz wolnym klubem i to, ze nie mamy juz suwerennosci to niestety ale gowno z tego bedzie. Musicie zrozumiec, ze Glazer to jedno wielkie nieporozumienie i dla was, ludzi ktorzy siedzicie przed netem nie ma to znaczenia, dla ludzi mieszkajacych na wyspach badz jezdzacych regularnie na mecze, jest to problem, bo skacza ceny wejsciowek ( KULA - jesli uwazasz, ze dla przecietnego Angola wydanie 1000 funtow jest niczym to jest grubszym bledzie niz myslisz, ale w sumie masz racje, bo tych teraz co stac, to chodza a Ci ktorzy juz nie maja pieniadzy, siadaja na GIgg Lane, przynajmniej czesciowo tak wyglada sytuacja ) i nie kloc sie z biletami bo nie masz racji, bylem juz pare razy pod Old Trafford, znam ludzi ktorzy rozprowadzaja karnty i bilety i jesli uwazasz ze cena podana na necie jest koncowa to... a jak bukujesz bilet lotniczy do USA i widzisz ze bilet kosztuje 100 zl to uwazasz ze to cena koncowa ? Karnety na NS i ST przekroczylu w tym sezonie 1000 E a od sierpnia szykuje sie kolejna podwyzka donosi MUST ( Manchester United Supportes Trust ) Zycze wszystkim wyjazdu na UNITED i pogadania z ludzmi ktorzy chodza na Manchester United od 1975 albo 1980 niewazne, maja za soba po 400 meczy i zobaczcie co oni czuje gdy przychodzi jakas akcja na OT i nie maja prawa glpsu jak kiedys albo jak musza wyciagac zaskorniaki by pojsc zobaczyc swoja ukochana druzyne ( a niektirzy juz nie moga ).

O FCUM nie bede pisal bo jak ktos nie chce zrozumiec calej tej akcji to nie zrozumie, prawda jest taka, ze kibice Manchester United nie musi byc kibicem FCUM, wybierasz swoja droge, ja wybralem ta niezalezna...

Jutro wyjazd na Bamber na Gigg Lane, trzymamy kciuki.

Under The Boardwalk - United Warriors
01-03-2008 00:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Football Club United of Manchester - Guest - 25-02-2008, 21:36
Re: Football Club United of Manchester - Wojtek3 - 01-03-2008 00:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości