Maro11 napisał(a):Ramos dobrze poskladał zespoł, jest to lepsza ekipa od City
Kadrowo tak ale...
Maro11 napisał(a):Maja pewniejszego bramkarza
... akurat wszystko zapisałbym po stronie Tottenhamu, ale nie bramkarza. Jeśli mówimy o umiejętnościach oczywiście, bo jesli chodzi o to że jest "pewny" do gry (czyt. do dyspozycji trenera) to u Isakssona jest z tym naprawdę słabo
Chociaż gdyby nie problemy zdrowotne, byłby w czwórce-piątce najlepszych bramkarzy w lidze z pewnością
Maro11 napisał(a):Tak jak pisał Maciek, mi szcserze przypominał to nasz przegrany mecz z Lille w lidze mistrzow, brak ładu składu itp
Tak, ale zastrzegłem, że mówie o meczach Premiership bo w innych rozgrywkach to chociażby z Milanem byliśmy bardziej stłamszeni... Chociaż faktycznie mecz z Lille jesli mówimy o wszystkich spotkaniach, czyli rozszerzamy zakres porównań, byłby bardziej odpowiedni, bo w nim byliśmy naprawdę nieporadni i ta nieporadność wynikała z naszej słabej gry
W meczu z Milanem natomiast, rzecz miała się inaczej - byliśmy nieporadni bo ekipa Ancelottiego zagrała kosmiczny mecz
Wojtek próbuje udawać sceptyka i takie tam, a tak naprawdę doskonale wie, że obronimy mistrzostwo
Czy wyjazdy na Wigan faktycznie z taką traumą wspominacie? Ja jakoś nie bardzo :roll: