Maro11 napisał(a):Co do zagadnienia to panowie mojacie sie z prawda, 1 porazka z Arsenalem miała nas zastopowac w tamtym sezonie, 2 miala nas zabic
Ehhh... Czy my w tamtym sezonie goniliśmy czy byliśmy gonieni? Mogliśmy sobie jak pokazał koniec sezonu na te porażki pozwolić
Tekstów o Lesiu i o deprecjonowaniu
Woytqa nie będę komentował bo to dla mnie jakieś nieporozumienie...przeczytałem dla pewności kilka razy i lepiej nie odpowiem
Maro11 napisał(a):Czyli jak nie wygramy meczu pucharowego to w 12 kolejek premiership nie mozemy odrobic 5 punktow.?
To jest właśnie ten jeden szczebelek wyżej na który należy się wspiąć, by tego typu zdania rozumieć poprawnie
Kompleksu jakiegoś zespołu można się szybko i łatwo nabawić, Arsenal bijący nas na Old Trafford (o czym już pisałem) mógłby wymknąć się poza nasz zasięg... naprawdę, nie podejrzewaj mnie, że nie wiem, iż za mecze pucharowe punktów się nie przyznaje do ligowej tabeli
To wszystko w sferze psychologicznej się rozgrywa, wszystko do tego się odnosi, a tutaj pewników nie ma. Oprócz tego, że Arsenal stałby się faworytem do mistrzostwo Anglii gdyby okazał się tak silny, że pobił by nas na Old Trafford
Lehmann, Justin Hoyte, Gallas, Toure, Traore, Eboue, Fabregas, Silva, Hleb, Eduardo, Bendtner
vs.
Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson, Park, Rooney, Nani
Wg mnie 7-8 piłkarzy z tego składu zagra też z Lyonem
Po 10 minutach z tego co widze 0-0
UNITED :!: