Cytat:Ciekawe w czym nam Mascherano pomógł, skoro LFC z nim na boisku nic nie grało, a coś tam pokopali w drugiej połowie jak go nie było, więc żabolski żabolu patrz na swój Górnik, który jest najsłabiej grającą piłką drużyną w OE, a od takich uwag w stosunku do MU się powstrzymaj, bo rozegraliśmy znakomity mecz i mogliśmy wygrać jeszcze wyżej... więc jak masz ochotę na smuty to na Roosevelta na stadion Hitlera
Utwierdzasz mnie w przekonaniu że w Chorzowie jednak jest kompleks Górnika

Niby zawsze to traktowałem z przymrużeniem oka ale jednak coś jest na rzeczy
A swoje żabolskie żale wylewam gdzie indziej niż tu

I Twoje niebieskie kompleksy też okazuj gdzie indziej
A pomógł nam w tym że nic nie grał cały mecz a dzięki temu graliśmy z przewagą jednego zawodnika przez całą pierwszą połowę 8) a wylatując z boiska nie pozwolił Benitezowi na zmianę tego stanu rzeczy 8)
Cytat:ehh malkontent jeden...
Ten malkontent po prostu widzi że to ustawienie jest masakrycznie asekuranckie i nic nim jeszcze nie ugraliśmy poważniejszego (oprócz pojedynczego zwycięstwa nad nie do końca podstawowym składem Arsenalu w FA Cup) i tak będzie dopóki w naszym zespole będą grali Scholes Giggs czy Rooney którzy po prostu w tym zestawieniu się marnują, ich żywiołem jest 4-4-2 którym grali z tą drużynę przez całe swoje życie
Cytat:A poza tym dwie brameczki strzeliliśmy w polu karnym, a poza tym jedna z nich była po rzucie rożnym wykonywanym przez najlepszego egzekutora rzutów rożnych na świecie i superrezerwowego Naniego
Nie jestem pewien, ale nie bardzo rozumiem w jaki sposób czysto meczowe ustawienie ma się do powodzenia stałego fragmentu gry, bo z tego co ja wiem pod rzut rozny rozpisuje się zupełnie nową taktykę
Cytat:A tak w ogóle skończcie już z tym brakiem skuteczności... to jest piłka nożna, tu się nie strzela w każdej sytuacji, a my w swojej nieskuteczności i tak jesteśmy najskuteczniejszą drużyną...
kończymy z tym i ledwo wyciągamy remis na Lyonie albo dostajemy od marnego Milanu 3:0 na boisku nie istniejąc, lub też przegrywamy z wyjazd z Romą 2:1 by grając 4-4-2 opierdolić ich na 7:1

.I sobie powtarzamy że w przyszłym sezonie będzie lepiej 8)