Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Redcafe.pl - oceny, sugestie, propozycje
Kisia92 Offline
Senior Member

Liczba postów: 577
Reputacja: 0
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje
radzio
najgorsze jest to, że co się stało to sie nie odstanie. Jestem pewna, że gdybyśmy wiedzieli o tej fuzji to każde z nas wybrałoby się na forum manutd.pl i poobserwowało ich zwyczaje, nie byłoby wtedy to dla nas takim szokiem, bylibyśmy przygotowani na to co oni mogą ze sobą wnieść, a tak wyszła wielka kupa. Ja nigdy nie odwiedziłam tego forum, nie mam pojęcia jak wyglądał ich styl, za którym otwarcie tęsknią. Nie mam pojęcia do jakiego poziomu dyskusji przywykli i choćbym chciała to z dnia na dzień nie uda mi się owych panów zadowolić. To zawaliliśmy my, ale mieliśmy prawo bo o tym nie wiedzieliśmy.

Teraz w stronę osób z manutd.pl, wy mieliście czas by oblukać nasze forum( z tego co wiem), mieliście możliwość zobaczenia tych straszliwych tematów w HP, naszego shouta czy przekleństw w nim^ Więc nie wiem dlaczego wywołało to w was takie oburzenie. Jeśli mamy dojść do porozumienia to trzeba to zrobić powoli i cierpliwie a nie od razu zaczynać z tymi słynnymi już świnkami^ Bez jaj, ale jak mamy sie obrażać to z całym szacunkiem, w dupie mam takie konwenanse.

Nie chce wszystkiego zwalać na was, ale ludzie trochę zrozumienia. Wbija nagle do nas banda osób i zaczyna sie rządzić wytykając nam na każdym kroku błędy, ' bo u was to i tamto', sorry ale jak tak bardzo wam tu przeszkadza to z pretensjami do adminów... ew. na privach, bo każdy user nie musi tego czytać. Są tutaj osoby bardziej i mniej zaangażowane w życie forum, tym mniej zwisa czy będą pisać na jednym czy drugim forum więc nie muszą chyba na każdym kroku czytać naszych wspólnych kłótni i problemów.

Peace&love

ps. radzio mam nadzieję, że ciebie to dużo nauczyło.

If I'd observed
all the rules
I'd never have got

Anywhere

Marilyn Monroe
15-08-2008 18:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Problemy z zalogowaniem - radzio - 10-02-2008, 23:13
Re: RedCafe.pl - ocena, sugestie, propozycje - Kisia92 - 15-08-2008 18:58
Re: Ogłoszenia parafialne - ARTi - 04-10-2008, 15:38