Ankieta: Najlepiej zaprezentował się:
Ankieta jest zamknięta.
Van der Sar 0% 0 0%
Neville 0% 0 0%
Evra 5.88% 1 5.88%
Ferdinand 11.76% 2 11.76%
Evans 0% 0 0%
Park 47.06% 8 47.06%
Nani 11.76% 2 11.76%
Fletcher 0% 0 0%
Hargreaves 5.88% 1 5.88%
Tevez 5.88% 1 5.88%
Rooney 0% 0 0%
Ronaldo 11.76% 2 11.76%
Giggs 0% 0 0%
Anderson 0% 0 0%
Razem 17 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Manchester United 0-0 Villarreal (17.09.2008)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: CL: Manchester United 0:0 Villarreal (17.09.2008; 20.45)
Już wrzuciliśmy 3 bieg, nasza maszyna powoli zaczyna się rozpędzać. Już było widać zaangażowanie. Akcje były szybsze, składniejsze, choć było troszkę niedokładności... Brakowało również zawodnika w środku pola, który byłby w stanie jednym prostopadłym podanie uruchomić czy to Rooneya czy Teveza. Brakowała Scholes'a w dobrej formie Wink

W tym meczu w końcu zagraliśmy z def. pomocnikiem. OH wprowadzał wiele spokoju, we wczorajszym meczu bardziej skupił się obronie niż na ataku. Parę razy ładnie rozbił akcję Villarrealu.

Bardzo dobrze SAF postąpił wystawiając Evansa. Jak wiemy w meczu z Chelsea za czerwona kartkę będzie pauzował Vidic i najprawdopodobniej to 20-letni Irlandczyk zajmie jego miejsce. Mam nadzieję iż w niedzielnym meczu na SB nasza obrona będzie wyglądała podobnie. Oczywiście w miejsce Gary'ego, Brown.

VDS - bezrobotny
Gary - fajnie było znów ujrzeć naszego kapitana. W obronie nie miał za wiele do roboty, a jak już coś było to robił to co do niego należało. W ofensywie? No cóż fajnie czasem się podłączył do akcji ale te jego dośrodkowania... bez komentarza 6
Rio - praktycznie bezbłędny w obronie, szkoda tyle że zmarnował wspaniałą sytuację w I połowie 8
Evans - popełni chyba jeden poważniejszy błąd (ten co jest pokazany na redlogu) a poza tym bardzo dobrze sobie radził w obronie. Będą z niego ludzie, nie możemy zapomnieć iż ma on dopiero 20 lat, więc cała kariera jeszcze przed nim. Mam nadzieję iż w tym sezonie dostanie klika szans na grę przez 90 min. Mógł zostać bohaterem jednak po jego uderzeniu głową piłka tylko odbiła się od słupka. Trzeba przyznać że była to trudna sytuacja, ta piłka metr przednim odbiła się od murawy co bardzo utrudniło mu zadanie 8
Evra - w obronie było dobrze, w ataku również. Parę razy ładnie się podłączył do akcji ofensywnej. Wg mnie powinien on troszkę popracować na wrzutkami ponieważ nie są najlepsze 7
Park - dla mnie Man of the match. Z łatwością mijał obrońców, dobrze wrzucał w pole karne. Był dwa razy faulowany w polu karnym i dwa razy pokazał aby grać dalej, a powtórki ewidentnie pokazują że faul był. 8,5
OH - nie był to może jakiś rewelacyjny mecz w wykonaniu Anglika, jednak jego obecność na boisku wniosła wiele spokoju w nasze szeregi. W tym meczu jak już wspomniałem wyżej skupił się na bardziej na defensywie niż na ofensywie. Parę razy w swoim stylu przerwał akcję Hiszpanów. Bardzo się cieszę że jest zdrowy, mam nadzieję iż tak pozostanie już do końca sezonu Smile 7
Fletcher - oczekiwałem czegoś więcej od niego, szczególnie w ofensywie. Miał parę przechwytów ale jak już pisałem wcześniej oczekiwałem po nim więcej... 6
Nani - nie było źle. aczkolwiek denerwowało mnie to że jak dostał piłkę to zamiast się rozpędzić i kiwnąć obrońce to on sobie do niego podchodził i kiwał go na stojąco... dobrze wykonywał stałem fragmenty. Miał też jedno dobre uderzenie, które sprawiło sporo kłopotów bramkarzowi 6,5
Tevez - jak zawsze grał za dwóch. Biegał, walczył, odbierał, kiwał, podwał strzelał... jednak nie pomogło to drużynie. Gdyby Rooney dokładniej dograł mu piłkę z pewność wykorzystałby tą sytuację, którą miał 7
Rooney - już przynajmniej zaczął się starać... było już lepiej niż ostatnio ale to jest ten Rooney którego uwielbiam Big Grin -6

Anderson - niczym specjalnym się nie wyróżnił 5,5
Ronaldo - jedno bardzo dobre zagranie do Rooneya, jeden strzał i to tyle... później już tylko mieszał nóżkami nad piłką Wink 6
Giggs - ktoś już to wyżej napisał Park, Nani czy Ronaldo prezentują się o niebo lepiej od niego. On już nawet nad piłką nie potrafi zapanować... 3

Jeśli marzymy o dobrym wyniku na SB to musimy wrzucić 4 bieg, potrzebujemy kogoś do środka kto będzie uruchamiał prostopadłymi naszych napastników no i przede wszystkim potrzebujemy tego napastnika (czyt. Berbatova) Wink

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
18-09-2008 20:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Manchester United 0:0 Villarreal (17.09.2008; 20.45) - Foster - 18-09-2008 20:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości