Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Boltonem?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin van der Sar 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Rio Ferdinand 13.33% 2 13.33%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
Patrice Evra 6.67% 1 6.67%
Cristiano Ronaldo 33.33% 5 33.33%
Darren Fletcher 6.67% 1 6.67%
Anderson 6.67% 1 6.67%
Park Ji Sung 6.67% 1 6.67%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Dimitar Berbatow 0% 0 0%
Paul Scholes 6.67% 1 6.67%
Wayne Rooney 20.00% 3 20.00%
Nani 0% 0 0%
Razem 15 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-0 Bolton (27.09.2008)
Minh Offline
Posting Freak

Liczba postów: 880
Reputacja: 10
Re: PL: Manchester United 2-0 Bolton (27.09.2008)
Lucas napisał(a):Wkurwia mnie takie gadanie, że skoro strzelił ileś tam bramek w sezonie, to trzeba mu wszystko wybaczyć. Przepraszam, kibicujesz, bo kochasz, czy kibicujesz dla trofeów?

Ale, że co ja mu niby wybaczyłem? To, że się przewrócił w polu karnym a sędzia zakwalifikował to jako faul obrońcy? Stary, jakbyś dostał kosę, nawet gdyby w piłkę najpierw trafiła to się przewrócisz. A przecież tam nie było jakiegoś wymachiwania rękoma Portugalczyka. A szacunek dla zawodnika się jednak należy, bo jak widzę takie teksty jak Twoje to wydaje mi się, że mówimy o gościu co miał wkład w mistrzostwo takie jak kurwa jakiś junior. I nie masz żadnego prawa oceniać jakim jestem kibicem.

Lucas napisał(a):Gdyby tak było wynik byłby co najmniej dwukrotnie wyższy.

Świetnie grali, nie wykorzystywali sytuacji. Lepiej? Spoko, spoko też się będę czepiał słówek. Besides, styl gry a wykorzystywanie sytuacji jest zupełnie inną sprawą.

Lucas napisał(a):Skoro "tak jak Rio" to dlaczego niższa nota?

Zapomniałem dodać, że jednak nie próbował inicjować akcji ofensywnych tak jak Rio. Pisałem w pośpiechu.

Lucas napisał(a):Jakbym miał piłkę na nodze i ktoś by mi ją zablokował to też byłby kontakt.

Wślizg, obrońca trafia w piłkę, która dotykała z drugiej strony zawodnika atakującego. Napastnik się przewraca. Symulant!

Lucas napisał(a):Ostatnio tylko jak Ronaldo jest przy piłce, to po chwili mam obrazek "przewróconego" Ronaldo.

A na Rooneya już tak nie narzekasz? Nie raz widzieliśmy Anglika symulującego. Ronaldo również symuluje, to prawda, ale czy przez to powinniśmy umniejszać jego zasługi dla klubu w 2 ostatnich latach?
27-09-2008 23:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United 2-0 Bolton (27.09.2008) - Minh - 27-09-2008 23:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości