Ten mecz już jutro o godzinie 18:30. Niestety musimy sobie poradzić bez kontuzjowanych zawodników:
Rooney, Scholes, Carrick, Hargreaves, Foster, Kuszczak, Neville, Possebon
Mamy tylko dwóch napastników, Berbatov i Tevez, mam nadzieję iż SAF powoła do kadry meczowej Manucho, który wczoraj rozegrał 90min w przegranym spotkaniu rezerw z Wigan. Był bardzo chwalony za ten występ. W przypadku gdy kontuzji doznał Rooney, Manucho powinien zasiąść na ławce a w napadzie powinni zagrać Carlos i Dymitar.
Będzie to trudny mecze. Blackburn silny zespół, szczególnie są groźni na własnym stadionie. Będzie trzeba się troszkę napocić aby wrócić z 3-ma pkt na OLD TRAFFORD.
Wiadomo w bramce jak zawsze VDS, tu nie ma żadnych dyskusji, tym bardziej że mamy tylko jeszcze Amosa....
W obronie na prawej zagrać ma Brown, Rafael sobie ostatnio troszkę pograł więc teraz spokojnie może usiąść na ławce, a w jego miejsce Anglik. W środku jak zawsze prof. Rio i Vidic. Na lewj stronie zaś Evra.
W środku pomocy powinni zagrać Giggs z Fletcherem. Walijczyk w ostatnim czasie gra o wiele lepiej w środku pomocy niż na skrzydle i spokojnie może zagrać w miejsce Paula. Jego partnerem powinien być Fletcher, który w tym sezonie jest w bardzo dobrej formie i spokojnie można go wystawić w miejsce kontuzjowanego OH.
Na skrzydle Park, który w ostatnich meczach spisywał się bardzo dobrze no i Ronaldo. Nani na ławce, ponieważ ostatnio gra w kratkę....
W ataku jak już wcześniej pisałem Tevez i Berbatov, innej opcji nie ma.
Najważniejsze aby druga linia grała tak jak grać powinna. O obrońców nie ma się co martwić. Mam nadzieję iż Dymitar się rozkręci na dobre i będzie strzelał i strzelał i strzelał

Mam nadzieję również na to że Tevez zagra tak jak nas do tego przyzwyczaił
Musimy ten mecz wygrać, ponieważ w przypadku porażki czy remisu czołówka znów może nam odskoczyć o kolejne kilka pkt.
GLORY GLORY MAN UNITED!!!